Prima pagină » Andrei Patache scrie istorie pentru FC Botoșani: 200 de meciuri în prima divizie fotbalistică
Știri locale

Andrei Patache scrie istorie pentru FC Botoșani: 200 de meciuri în prima divizie fotbalistică



Singurul botoșănean din lotul echipei FC Botoșani, Andrei Patache, a atins borna 200 de meciuri în Superliga României! Este un record istoric atât pentru Andrei Patache, cât și pentru Botoșani!

Finalul partidei de la Pitești cu FC Argeș a marcat înlocuirea lui Mihai Roman II cu fundașul dreapta și antrenorul nostru secund, Andrei Patache, care a atins astfel cota de 200 de apariții în primul eșalon din România. Acest eveniment vine la 9 ani și jumătate de la debutul său în Liga I, consemnat pe 21 iulie 2013, într-o partidă disputată împotriva celor de la CFR Cluj.

Cariera lui Andrei în tricoul roș-alb-albastru este marcată, în primul rând, de devotament, evoluând într-un singur sezon pentru altă formație, Concordia Chiajna. Un exemplu de ambiție profesională și un munte de experiență, acesta reprezintă un model pentru mai tinerii noștri jucători și merită din plin aprecierea noastră. Felicitări, Andrei, pentru noua bornă stabilită, și îți mulțumim pentru toată contribuția ta la consolidarea familiei FC Botoșani!

SURSA: Pagina de Facebook FC Botoșani