Prima pagină » FC Botoșani a reluat concursurile pentru suporteri. Pronosticul meciului cu Argeș îți poate aduce bilete la partida cu Petrolul
Știri locale

FC Botoșani a reluat concursurile pentru suporteri. Pronosticul meciului cu Argeș îți poate aduce bilete la partida cu Petrolul



Suporterii echipei FC Botoșani pot câștiga bilete la viitoarea partidă de pe teren propriu doar prin postarea pronosticului pentru meciul de astăzi, de pe terenul celor de la FC Argeș.

”Lasă un comentariu la această postare cu rezultatul final pe care îl anticipezi la următorul nostru meci, pe terenul celor de la FC Argeș, și ai șansa să obții două bilete la partida din etapa a 24-a, de acasă, cu Petrolul Ploiești. Astfel, vei putea să ne susții echipa direct din tribună, alături de un prieten, în duelul contra „lupilor galbeni”. Reamintim că nu sunt eligibile comentariile adăugate după ora de start a partidei (în speță 13:30), cele editate după publicare sau comentariile multiple”, se precizează pe pagina de Facebook FC Botoșani.

În cazul existenței mai multor rezultate corecte, premiul va fi adjudecat prin tragere la sorți.

De la ora 13:30, băieții noștri vor lupta din nou pentru victorie, pe terenul celor de la FC Argeș. Dacă în acest moment ocupăm locul 13 unul din cele două care duce la barajul pentru menținerea pe prima scenă fotbalistică din România, un succes pe Stadionul „Nicolae Dobrin” ne-ar aduce, cel puțin temporar, pe locul 8 în campionat, tot mai aproape de pozițiile fruntașe din clasament.