Prima pagină » A vrut să alerge 100 de kilometri, dar a reușit ”doar” 80 și s-a clasat pe locul 3 la Cursa Campionilor de la Ultramaraton Galați. ”Nu a fost ușor, dar a meritat!”
Știri locale

A vrut să alerge 100 de kilometri, dar a reușit ”doar” 80 și s-a clasat pe locul 3 la Cursa Campionilor de la Ultramaraton Galați. ”Nu a fost ușor, dar a meritat!”

Botoșăneana Elena Avasilichioaiei a participat din nou la Ultramaratonul din Galați și a reușit o mega-performanță.

”Războinica” botoșăneancă spune că a țintit 100 de kilometri în 24 de ore, dar a reușit ”doar” 80 kilometri. Elena Avasilichioaiei este cea mai cunoscută botoșăneancă participantă constant la curse de ultramaraton.

”24 de ore

Nu le simti cand trec …

Ultramaraton Galati – Editia a IV-a 2024

Cum in viata nu este intotdeauna soare si curcubee nici alergarea mea nu a iesit exact cum mi-as fi dorit, dar sunt recunoscatoare pentru oportunitatea de a incerca, de a avea curaj, putere si pentru perverenta. Am dorit sa alerg peste 100km si am reusit 80km si Locul 3, la Cursa Campionilor de 50km.

Am spus in dimineata, ca este ultimul meu ultra, dar parca n-as baga mana-n foc ca va fi chiar asa … ma mai gandesc …

Pe langa competitia sportiva, #UltramaratonGalati a fost despre ei, despre copiii speciali din jurul nostru.

Exista multe moduri de a fi uniti pentru un ideal comun, dar de data aceasta, cele 24 de ore de efort fizic intens au creat niste legaturi deosebite intre alargatorii frumosi si generosi. Felicitari tuturor!

Am avut o echipa grozava alaturi, iar atmosfera a fost extraordinara, cine n-a participat inca, musai sa incerce!

Multumesc, Mihaela Ilie si Maria Andrei ca ati ales sa fiti parte din aceasta poveste si ati licitat pentru rochia de razboinica.

Maria, sunt convinsa ca te vei simti in ea, la fel de grozava ca si cauza speciala pentru care am alergat totii, cu atata drag!

Multumesc din inima organizatorilor, Nicoleta, Aurelian, Doru si celorlalti, echipei mele cu cel mai grozav capitan-Vali Negru si sotului meu drag pentru toata sustinerea!

Nu a fost usor, dar a meritat!”, a postat Elena Avasilichioaiei pe contul său de Facebook.