Prima pagină » În sfârșit! Camera de Comerț Botoșani a început să țină lecții despre antreprenoriat în licee
Economic

În sfârșit! Camera de Comerț Botoșani a început să țină lecții despre antreprenoriat în licee

Schimbare radicală de atitudine la Camera de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani.

După ani de zile în care a părut să îmbrățișeze mai mult programul de tip ”bugetar” cu o lipsă totală de implicare în rândul comunității locale, reprezentanții Camerei de Comerț au început să fie prezenți pentru a încerca să influențeze pozitiv noile generații.

Elevii Liceului Tehnologic din Vorona au beneficiat de o lecție de antreprenoriat oferită de Marian Rotariu, reprezentantul Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani.

”Ne-am bucurat să participăm în calitate de reprezentanți ai Camerei de Comerț și Industrie Botoșani la o lecție deschisă despre antreprenoriat, organizată în fața unui grup de elevi de la Liceul Tehnologic „Ștefan cel Mare și Sfânt” Vorona, în perioada „Săptămâna Altfel”. Este esențial să investim în educația antreprenorială a tinerilor pentru a stimula dezvoltarea spiritului antreprenorial în comunitatea noastră. Suntem dedicați să sprijinim și să încurajăm viitoarea generație de antreprenori în călătoria lor către succes”, a postat Camera de Comerț pe pagina de Facebook.

Sursa foto: pagina de Facebook a Camerei de Comerț Industrie și Agricultură Botoșani