Prima pagină » 4 oferte pentru proiectarea rețelei de gaze din comuna Stăuceni. În primăvară vor începe lucrări de 5 milioane euro
Administrație Știri locale

4 oferte pentru proiectarea rețelei de gaze din comuna Stăuceni. În primăvară vor începe lucrări de 5 milioane euro

 

La sfârșitul lunii octombrie a fost organizată licitația pentru Servicii de proiectare si asistenta tehnica din partea proiectantului pentru obiectivul “Înființare rețea de distribuție gaze naturale în comuna Stăuceni, județul Botoșani”.

Primăria Stăuceni a primit 4 oferte pentru licitația de proiectare a rețelelor de gaze naturale, proiect în valoare de 800.000 lei. După stabilirea proiectantului, Primăria Stăuceni va organiza licitația de 5 milioane euro pentru stabilirea firmei care va face și lucrările de înființare a rețelei de gaz.

”Noi am stabilit deja administratorul rețelei, este vorba despre compania Gaz Nord-Est SA Hârlău, cred că în două săptămâni stabilim proiectantul și, dacă nu sunt contestații la licitația pentru proiectant și nu vor fi nici la execuție, în primăvară demarăm lucrările”, a declarat primarul Cozmin Epuraș.

Lucrările de înființare a rețelei de gaz în comuna Stăuceni sunt finanțate prin Programul Național de Investiții ”Anghel Saligny”, iar primarul Epuraș spune că economia comunei va avea foarte mult de câștigat.