Prima pagină » Alexandrescu continuă investițiile în învățământ la Dorohoi. Aproape 1 milion de euro pentru Școala ”Ștefan cel Mare”
Administrație Știri locale

Alexandrescu continuă investițiile în învățământ la Dorohoi. Aproape 1 milion de euro pentru Școala ”Ștefan cel Mare”



 

Copiii dorohoieni din nou în centrul atenţiei: A fost semnat contractul de execuție lucrări pentru Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” Dorohoi.

Primăria Municipiului Dorohoi, prin domnul primar ing. Dorin Alexandrescu, a semnat miercuri, 09 noiembrie 2022, contractul de execuție lucrări pentru Şcoala Gimnazială „Ştefan cel Mare” din cadrul proiectului „Reabilitarea unităţilor de învăţământ şi infrastructură rutieră în municipiul Dorohoi”, cod SMIS 125975.

Contractul de lucrări a fost atribuit asocierii S.C. CORNELL’S FLOOR S.R.L. & S.C. GAFCO S.R.L., fiind în valoare de 4.744.060,25 lei fără T.V.A.

Finanţarea investiţiei se realizează cu fonduri europene şi locale, având ca termen de finalizare data de 31.12.2023.

Lucrările investiţiei au ca scop reabilitarea şi modernizarea clădirii vechi, amenajarea unui teren de sport, dotarea unităţii de învăţământ cu sisteme informatice şi didactice moderne, activităţi care vor duce la îmbunătăţirea procesului educaţional, dezvoltarea activităţilor educative şi alinierea la standardele actuale privind proiectarea, realizarea și exploatarea construcțiilor.

Primăria Dorohoi a investit masiv în unitățile de învățământ din municipiu, atât din fonduri europene, cât și guvernamentale, inclusiv în infrastructura sportivă, de la terenuri și săli de sport, la bazin de înot didactic.