Prima pagină » La 26 de ani investește într-un proiect exclusivist și construiește prima franciză de hoteluri din România
Economic

La 26 de ani investește într-un proiect exclusivist și construiește prima franciză de hoteluri din România



 

Are 26 de ani, a jucat 10 ani baschet în SUA, în hotelul său este cel mai scump jacuzzi și în 5 ani țintește să dețină prima franciză de hoteluri din România. Este vorba despre Caius Covrig, cel care deține Kayus Boutique Hotel din Bușteni.

Tânărul antreprenor a acordat un video-interviu pentru BanulBotosanean.ro în care a vorbit despre noua sa investiție în cel mai luxos hotel din Bușteni, cu cele mai exclusiviste apartamente din România, cu două penthouse full sticlă pentru a simți că ”te îmbracă muntele”, dar și extinderea rețelei în toată Valea Prahovei și ținta pentru următorii cinci ani de a face din Kayus prima franciză românească din domeniul hotelier.

Caius Covrig a fost premiat în SUA chiar de către fostul președinte Barack Obama, în perioada în care era jucător de baschet peste ocean, și a vorbit și despre impactul volumului uriaș de informații din social-media asupra tinerilor, despre falsele modele care deformează percepția elevilor asupra viitorului și despre importanța educației financiare.

Caius Covrig a fost premiat în mai multe gale de business la nivel național pentru nivelul la care a dus proiectul Kayus Boutique Hotel.