Prima pagină » FOTO Vatra Domnească a deschis primul magazin rebrănduit din Botoșani cu o lună de promoții speciale
Economic Știri locale

FOTO Vatra Domnească a deschis primul magazin rebrănduit din Botoșani cu o lună de promoții speciale



Fabrica de pâine Vatra Domnească a început rebrănduirea magazinelor din rețeaua proprie a fabricii și deschide miercuri prima unitate complet rebrănduită pe strada Prieteniei nr. 4 din Botoșani.

”Estimăm doi ani de zile perioada de rebranding a tuturor magazinelor și ne vom extinde rețeaua de magazine proprii până la un total de 20”, a declarat Gabriel Timofte, managerul Vatra Domnească.

Noul magazin Vatra Domnească din strada Prieteniei nr. 4, de lângă Liceul ”Gheorghe Asachi”, va avea la vânzare o gamă extinsă din produsele îndrăgitei fabrici, iar în prima lună va avea promoții speciale.

Pâinea coaptă pe VATRĂ pe linie automatizată complet este printre produsele-vedetă ale fabricii, dar în noul magazin Vatra Domnească vor mai fi și

Pâine Albă Neptun, Pâine Albă Litoral, Pâine Neagră Total, Pâine Împletită Elita, Pâine cu Făină de Secară, Pâine cu Adaos de Multicereale, Pâine Albă Domnească Pâine Integrală.

Apoi, la categoria specialități de panificație vor fi Cozonacul de Aur, Poale-n brâu, Plăcinte cu brânză de vaci și stafide.

Ștrudele și croissante cu diverse umpluturi și Macedonii, acestea vor fi produsele de patiserie.

Torturi cu diverse modele și decoruri, dar și Savarine, Eclere, Ora 12, Amandine vor putea fi cumpărate din magazinul Vatra Domnească de pe Primăverii 4.

Totodată, acolo vor putea fi date comenzi pentru vestiții colaci simpli sau cu decor special de la Vatra Domnească.

Clienții Vatra Domnească vor putea savura și cafea și ceai Julius Meinl în prima lună după deschiderea magazinului.

Fabrica de pâine Vatra Domnească are o rețea de 9 magazine în municipiul Botoșani și alte 7 în județ.