Prima pagină » Verginel Gireadă despre Zona Metropolitană: ”Plăteam 300 milioane pe an să țin vreo doi trântori pe banii contribuabililor din Mihai Eminescu”
Administrație Știri locale

Verginel Gireadă despre Zona Metropolitană: ”Plăteam 300 milioane pe an să țin vreo doi trântori pe banii contribuabililor din Mihai Eminescu”





Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, a explicat la Tele M motivul pentru care a scos comuna din Zona Metropolitană.

 

”Un domn director Egner (Florin Egner, n.r.) a venit din 2012 să îmi prezinte proiecte care erau de domeniul SF-ului pe care nici astăzi nu le-a pus în practică. Am plecat de acolo, plăteam 300 milioane(n.r. 30.000 lei) pe an să țin vreo doi trântori pe banii contribuabililor din Mihai Eminescu. Îmi pare rău că spun asta, dar asta se întâmplă. Dați-mi un proiect de la Zona Metropolitană din 2012 pus în practică, unul în afara faptului că domnul Egner a fost și a vizitat mai multe state pe banii celorlalți care puneți. Eu nu îmi permit să îmi bat joc de banul public”, a declarat Verginel Gireadă.