Prima pagină » VIDEO Federovici, analiză pentru a stabili dacă se impune schimbarea conducerii ADI AQUA. Recunoaște că este nemulțumită de cum se lucrează acolo
Știri locale

VIDEO Federovici, analiză pentru a stabili dacă se impune schimbarea conducerii ADI AQUA. Recunoaște că este nemulțumită de cum se lucrează acolo



 


Primul licăr de speranță ca în următorii patru ani să se întâmple ceva bun în județul Botoșani din punct de vedere al extinderii rețelelor de apă și canalizare, după patru ani dezastruoși la acest capitol. 

Doina Federovici, noul președinte al Consiliului Județean Botoșani, admite că nu este mulțumită de activitatea Asociației de Dezvoltare Intercomunitară AQUA, locul unde ar fi trebuit să fie generate proiectele de extindere a rețelelor de apă și canalizare în localitățile județului. 

Aceasta susține că așteaptă să primească un raport al activității conducerii ADI AQUA pentru și abia apoi va anunța o decizie. 

Sunt mult prea multe comune care contribuie financiar pentru activitatea ADI AQUA și deși sunt fonduri europene consistente la dispoziție nu există strategii de extindere, studii de fezabilitate făcute pentru a duce rețelele necesare civilizației în acele comune.