Prima pagină » Noul PNL: Doar tineri și oameni de afaceri pe listele pentru Senat și Camera Deputaților 
Politică

Noul PNL: Doar tineri și oameni de afaceri pe listele pentru Senat și Camera Deputaților 



 

Liberalii par să fi învățat lecția usturătoare a alegerilor locale, în care au pierdut și Consiliul Județean și Primăria Botoșani, și au luat decizia de a resuscita PNL la Botoșani oferind la pentru alegerile parlamentare o ofertă de nerefuzat pentru botoșăneni. 

După ce liderii vechi ai PNL, Costel Șoptică și Cătălin Flutur, au anunțat că își asumă eșecul de la alegerile locale și nu vor emite pretenții pentru parlamentare, echipa de conducere a liberalilor botoșăneni a luat decizia de a aduce acel șoc la echipă prin înlocuirea ”titularilor” abonați la locurile pe listele pentru Senat și Camera Deputaților cu tineri din partid și cu împrospătarea liniilor partidului cu oamenii nepătați din toate punctele de vedere. 

 

”Am înțeles că este o crimă pentru PNL Botoșani să mergem la parlamentare cu fix aceeași componență pe liste ca în 2016, când am pierdut la un scor rușinos în urma căruia am obținut doar un mandat de deputat și unul de senator dar la redistribuire. Astfel, toată lista este nouă, cu oameni cunoscuți în societate, cu oameni care au făcut ceva la viața lor atât membri de partid, cât și din afara partidului. Considerăm că este momentul în care interesul PNL este mai presus decât interesul personal pentru că Botoșani are de câștigat doar dacă liberalii aduc oameni de valoare care să facă diferența”, a declarat un lider al PNL Botoșani.

CITEȘTE INTEGRAL AICI 



 

loading…