Prima pagină » După CJ, Federovici a preluat și președinția pe țară a Femeilor din PSD. Ciolacu: ”A făcut performanță… este un exemplu în PSD”
Politică

După CJ, Federovici a preluat și președinția pe țară a Femeilor din PSD. Ciolacu: ”A făcut performanță… este un exemplu în PSD”



 

Câștigătorul în politică ia totul! 

După ce a câștigat funcția de președinte al Consiliului Județean Botoșani, fiind prima femeie la șefia CJ, cu un scor care elimină orice comentariu, Doina Federovici este răsplătită cu funcții în partid la nivel național. 

Marcel Ciolacu, președintele PSD, a anunțat că botoșăneanca Doina Federovici este noul președinte interimar al Organizației de Femei din PSD la nivel național. 

Aceasta o înlocuiește în funcție pe Viorica Dăncilă, fostul premier al României.

 

 

loading…

 

”Doamna Federovici a făcut performanță la Botoșani, a câștigat președinția Consiliului Județean și primăria municipiului reședință de județ, este un exemplu în PSD și prima femeie președinte de Consiliu Județean”, a declarat Ciolacu

 

Federovici este prima botoșăneancă din PSD care va conduce Organizația de Femei a partidului și prima botoșăneancă președinte de Consiliu Județean, conduce organizația Botoșani a partidului și face parte din conducerea centrală a PSD.