Prima pagină » FOTO-VIDEO Se lucrează deja la a doua hală din noua fabrică Electroalfa
Economic

FOTO-VIDEO Se lucrează deja la a doua hală din noua fabrică Electroalfa

După mulți ani, o nouă fabrică de dimensiuni mari se construiește la Botoșani și într-un domeniu care nu are nicio legătură cu industria textilă, cea mai dezvoltată ramură economică, ci dintr-un domeniu în care plus-valoarea este mult mai ridicată. 

 

Este vorba despre o nouă fabrică a grupului de firme Electroalfa, condus de familia Gheorghe și Mioara Ciubotaru. 

 

Noua investiție a grupului Electroalfa este în Zona Industrială a municipiului Botoșani, în locul unor foste fabrici comuniste din care au mai rămas doar niște ruine. 

 

Investiția care se va ridica la câteva milioane de euro este făcută din resurse proprii de către Electroalfa. 

 

 



 

 

 

După ce au transformat un vechi schelet de beton în baza pentru prima hală a proiectului, Electroalfa a demarat construcția la a doua hală, integral nouă și realizată din prefabricate de beton. 

 

Potrivit informațiilor din piață, proiectul prevede construirea a trei hale la noua fabrică Electroalfa, unde se vor produce casetele metalice pentru aparatele electronice și baza de beton în cutiilor. 

 

Despre Electroalfa 

Electroalfa a luat ființă odată cu primele forme ale democrație în România, la începutul anilor ’90. Prin încredere, muncă, dedicare, respect și permanentă adaptare la cerințele partenerilor, Electroalfa a ajuns astăzi un brand românesc recunoscut pe piața națională și apreciat pe piețele de peste hotare pentru produsele și serviciile oferite în domeniul energiei, industriei, infrastructurii și al clădirilor.

 

Pasiunea echipei, sistemul de management modern al celor trei fabrici de producție, centrul dedicat cercetării și dezvoltării, tehnologiile performante, precum și complexitatea lucrărilor de referință, recomandă Electroalfa drept un excelent partener de afaceri.

 

 

loading…

 


 

 

Electroalfa activează pe piața de profil prin intermediul a trei divizii de business.

 

Diviziile Echipamente Electrice și Confecții Metalice gestionează portofoliul de produse al companiei. Producţia de echipamente se realizează folosind capacităţile de producţie ale celor trei fabrici din Botoșani, România. Activitatea de antreprenoriat, realizată de Divizia Antrepriză, asigură înglobarea produselor Electroalfa în lucrări complexe, livrabile „la cheie”, care implică proiectarea și execuția efectivă a investiției.

 

Totodată, grupul deține și un cartier rezidențial de lux, Alfaland și un parc fotovoltaic, precum și foarte multe proprietăți imobiliare.