Prima pagină » O tânără a investit în cel mai mare show-room de lux cu rochii de mireasă. Are clienți din București, Brașov, Ploiești și Cluj FOTO-VIDEO
Economic Știri locale

O tânără a investit în cel mai mare show-room de lux cu rochii de mireasă. Are clienți din București, Brașov, Ploiești și Cluj FOTO-VIDEO

Este tânără, pasionată de rochii de miresă și a investit în cel mai mare show-room de lux din Botoșani. 

Prin pasiunea ei transformată în business, tânăra atrage clienți din toată țara care vin tocmai până la Botoșani pentru o rochie de mireasă premium-quality. 

Alexandra Pușcașu a deschis, de sâmbătă, cel mai mare show-room de lux cu rochii de mireasă din Botoșani: Boutique Mariage.  

 



 

Are 37 de ani și sâmbătă și-a dus business-ul început acum 9 ani la un cu totul alt nivel. Sâmbătă, Alexandra Pușcașu alături de soțul ei, Marius, a inaugurat al doilea sediu Boutique Mariage din Botoșani în prezența prietenilor și a clienților, oameni de afaceri din multe domenii. Au tăiat panglica la noul sediu și au desfăcut șampania pentru acest eveniment cu impact asupra industriei locale de profil. 

Al doilea sediu Boutique Mariage, după cel din Centrul vechi al municipiului, a fost deschis pe Șoseaua Iașiului, pe partea dreaptă cum se coboară spre zona Lebăda. 

O clădire modernă amenajată elegant, cu parcare proprie, oferă un show-room generos de peste 80 de metri pătrați plin cu cele mai frumoase rochii de mireasă din oraș și pentru care vin până la Botoșani femei din toată țara. Dar pe lângă rochiile de mireasă, Boutique Mariage vine cu o ofertă care acoperă nevoile tuturor doamnelor și domnișoarelor care participă la o nuntă, nu doar a miresei. De la garderobe pentru nașe, soacre și până la ținutele pentru domnișoarele de onoare, toate sunt din categoria premium. 

Alexandra spune că pasiunea ei, pe care a transformat-o în business în urmă cu nouă ani, o face să se gândească la rochii de mireasă până și în vise. 

”Am mii de fotografii în telefon cu rochii de mireasă… le visez noaptea. Sunt la curent cu tot ce este în trend, cu tot ce apare nou și mă perfecționez cu tot ce pot. Inspirația… mare parte din rochii le facem chiar noi în funcție de tendințe, documentare și de ce cere piața”, a declarat tânăra antreprenoare. 

 

 

loading…

 

 

 

 

Aceasta spune că al doilea show-room Boutique Mariage a venit ca o necesitate generată de business și de clienții săi. 

”Rochiile din acest sediu sunt diferite față de cele expuse în primul nostru sediu. Aici am adus rochii cu mai mult blink-blink. La noi toate rochiile sunt lucrate manual și au prețuri de la 2500 lei până la 4500 lei. Sub 2500 lei nu putem avea prețuri pentru că totul este manual și practicăm prețuri de bun-simț pentru calitatea pe care o oferim”, a spus Alexandra Pușcașu

Și tocmai calitatea premium oferită de Boutique Mariage a transformat business-ul din nordul țării într-o atracție pentru româncele din toată țara. 

 

Miresele vin din Capitală și din multe orașe mari din țară pentru a cumpăra o rochie de mireasă de la Botoșani, făcută la Boutique Mariage

”Avem cliente nu doar din Botoșani, Iași sau Suceava, ci și din București, Brașov, Ploiești sau Cluj-Napoca. Vin până la Botoșani tocmai pentru calitatea oferită. În primul rând sunt atrase de selecția noastră de rochii, avem din patru colecții diferite. Noi stăm și le alegem, le facem modificări în funcție de ce se cere”, a mai adăugat Alexandra Pușcașu. 

Show-room-ul Boutique Mariage are o selecție de rochii de mireasă cu totul deosebite și se remarcă numărul mic de rochii albe. Dar albul nu se mai poartă de ani buni la rochii de mireasă și se execută doar pe comenzi speciale. 

Investiția realizată de Alexandra și Marius Pușcașu în noul show-room Boutique Mariage din zona Lebăda, la ieșirea spre Iași, conferă cartierului primul element de business cu adevărat atractiv care ar putea fi un ”magnet” pentru alte afaceri de nișă dar de nivel premium-quality. 

Echipa Boutique Mariage este formată din patru persoane la cele două show-room-uri 

Pentru produsele și serviciile Boutique Mariage puteți merge în Centrul vechi, strada 1 Decembrie nr.23, lângă Orange Shop,  și în noul sediu de pe Șoseaua Iașiului nr. 40, dar puteți să vizitați și pagina de Facebook Boutique Mariage.

Business-ul Alexandrei Pușcașu, Boutique Mariage, livrează în toată țara și toate statele Uniuniei Europene.