Prima pagină » FOTO Una dintre cele mai mari fabrici unde se folosește doar lapte românesc a lansat o nouă identitate vizuală pentru toate produsele sale
Economic

FOTO Una dintre cele mai mari fabrici unde se folosește doar lapte românesc a lansat o nouă identitate vizuală pentru toate produsele sale

Five Continents Group – Botosani, ale carei produse lactate sunt nelipsite de pe rafturile marilor retele de magazine de multi ani, a lansat incepand cu luna iulie, o noua identitate vizuala pentru intreaga gama de produse

 

 

 

Imagine noua 

Designul nou, simplu, pune in centru natura si transmite mai departe mesajul pe care compania Five Continents Group l-a promovat intens in cei 15 ani de activitate si anume: mentinerea calitatii de 5 stele a produselor fabricate din lapte colectat de la fermierii din judetul Botosani.  

Deviza din 2019 sub care producătorii lactatelor își promovează produsele este „Ideal pentru familia ta!”. 

 

Gustul copilariei

Descoperă gustul copilăriei în lactatele produse de Five Continents Group – Botosani, ce aduce prospețimea și calitatea lactatelor la standarde europene. Produsele sunt fabricate folosind tehnologii de ultimă generație, conform celor mai înalte standarde și cerințe, din punct de vedere al siguranței alimentare si respectand eticheta curata (fara conservanti si aditivi).

 

 

 

Calitatea si siguranta

Toate produsele fabricate de Five Continents Group sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene. In fabricile grupului este  implementat sistemul HACCP ISO 22:000, pentru controlul sigurantei alimentare.

Pe langa echipamentele moderne pe care le are, fabrica detine laboratoare de analiza performante, dotate cu aparatura moderna si personal calificat, pentru a asigura o inalta siguranta alimentara produselor fabricate. Produsele sunt distribuite atat pe plan national, cat si pe plan international, fiind cunoscute si apreciate de consumatori. 

 

“Avem toate motivele sa ne mandrim cu produse lactate de calitate superioara, preparate cu drag pentru consumatorii nostri.”

 

Produsele lactate Five Continents Group – Botosani,

Gustul ideal pentru familia ta!

 

http://five-continents.eu