Prima pagină » FOTO-VIDEO Patru prietene și-au unit talentele și au creat cel mai nou centru de înfrumusețare
Economic

FOTO-VIDEO Patru prietene și-au unit talentele și au creat cel mai nou centru de înfrumusețare

Pasiunea îi poate face pe unii oameni să treacă peste orice, să creeze orice, să își depășească limitele, să treacă de anumite bariere și să dea naștere la ceva de care poate beneficia întreaga comunitate. 

Tot pasiunea le-a făcut pe patru doamne să-și unească forțele, dar mai ales talentele, și să creeze cel mai nou centru de înfrumusețare din Botoșani, Stil Salon, nișă de business unde concurența a depășește multe alte domenii economice.

Trei dintre ele au renunțat la confortul oferit de statutul de salariat și au riscat totul pentru o carieră în antreprenoriat, pentru o carieră pe cont propriu, iar cea de-a patra a renunțat la viața îndestulătoare din punct de vedere financiar de peste hotare pentru a demonstra că și acasă în Românie se poate. 

 



 

 

Stil Salon Botoșani este un proiect menit să ofere toate serviciile necesare unei femei pentru viața de zi cu zi sau pentru petreceri. Machiaj și tratament cosmetic, frizerie-coafură, extensii gene și unghii, toate sub brandul Stil Salon Botoșani

Anca Dănălache este una dintre cele mai cunoscute cosmeticiene din Botoșani, având la bază aproape 20 de ani de experiență, zeci de cursuri și foarte multe cliente mulțumite. Până acum șapte ani a lucrat la același salon cu alte două colege cu care acum a pornit proiectul Stil Salon. ”Fac asta din pură plăcere și nu mă văd făcând altceva. Folosesc doar produse profesionale Gerovital pentru că sunt cele mai bune de pe piață și pentru că este un brand românesc atât de cunoscut în toată lumea pentru calitatea lui”, a declarat Anca Dănălache.  

 

 



 

Elena Rotaru s-a întors de ceva mai bine de doi ani de zile în România după vreo zece ani petrecuți în Anglia. Dorul de casă dar și dorința de a demonstra că se poate să reușești chiar și cu o pasiune transpusă în business au făcut-o să se întoarcă și să înceapă un proiect în antreprenoriat. ”M-am întors pentru că am vrut să demonstrez că se poate să reușești și acasă, atât timp cât pui calitatea pe primul plan. Eu am dezvoltat o pasiune pentru a pune extensii de gene când eram în Anglia, unde am stat zece ani. M-am întors în țară alături de familie și nu îmi pare rău”, a spus Elena Rotaru

 



 

 

Larisa Oniciuc este una dintre coafezele pentru care cursurile de pregătire și perfecționare sunt literă de lege încă de la începutul practicării meseriei. A lucrat ani de zile la același salon și când a plecat și-a dat seama de nivelul calității sale profesionale când cea mai mare parte a clientelor a urmat-o în noul proiect. ”Sunt tot timpul la curent cu tot ce apare nou în domeniu pentru că lucrurile evoluează foarte rapid și eu vreau să evoluez la fel. Am și început acest proiect pentru că am vrut să fie parte a evoluției mele”, a menționat Larisa Oniciuc

 

 



 

Liliana Andrei este una dintre cele mai experimentate tehniciene de unghii. A fost în concediu pentru creșterea copilului și când s-a întors, după doi ani de pauză, a fost surprinsă să vadă că piața o aștepta și clientele sale așteptau momentul reîntoarcerii în business. ”Am lucrat tot timpul tot ce a fost în trend, ultimele noutăți în domeniu și calitatea a fost pe primul loc mereu, de asta și clientele mele au rămas alături de mine și le mulțumesc”, a declarat Liliana Andrei. 

Anca Dănălache, Larisa Oniciuc și Liliana Andrei au lucrat la același salon mulți ani. Anca Dănălache a fost prima care a plecat și care în ultimii doi ani a lucrat alături de Elena Rotaru, cea cu care trioul inițial a demarat proiectul Stil Salon

 



 

Larisa Oniciuc și Liliana Andrei au plecat în urmă cu scurt timp de la salonul la care au lucrat alături de Anca Dănălache și oricine ar putea crede că relația lor cu fosta șefă este una dezastruoasă. Calitatea lor profesională și acel ”loc de bună ziua” au făcut ca lucrurile să stea cu totul altfel. 

”Șefa a venit la inaugurarea salonului și ne-a adus chiar cadou un tablou cu ”cheia succesului”. Când am anunțat-o că plecăm ne-a spus că are copii și nu ne-ar putea împiedica să evoluăm, să ne dezvoltăm pentru că suntem ca și copiii ei. Atunci ne-au dat lacrimile”, a spus Larisa Oniciuc, vizibil marcată de calitatea umană a fostei lor patroane, dar și de prețuirea acesteia pentru ele. 

Stil Salon funcționează de aproape două săptămâni, pe strada Ion Pillat, în apropierea intersecției cu strada Armeană. La sfârșitul acestei săptămâni a avut loc și inaugurarea oficială alături de foarte multe prietene ale celor patru antreprenoare care împreună au construit un centru de înfrumusețare premium-quality.

 

Stil Salon Botoșani, str. Ion Pillat, nr. 2, sc. C, ap. 4, parter, 

Telefon: 0744 978 703