Prima pagină » FOTO Una dintre cele mai importante companii de lactate din România serbează 27 de ani 
Economic

FOTO Una dintre cele mai importante companii de lactate din România serbează 27 de ani 

Au început ca o afacere de familie și au ajuns să conducă un gigant în domeniul procesării laptelui.

Au trecut peste tranziția la economia de piață, au făcut față crizelor economice care au marcat țara, au atras fonduri europene, dețin una dintre puținele companii mari cu capital autohton importante din această industrie și serbează 27 de ani de activitate. 

Cunoscuta companie de lactate Lacto Solomonescu, deținută de Carmen și Dumitru Solomonescu, a marcat în week-end cei 27 de ani de activitate ai firmei care a devenit unul dintre stâlpii economiei județului, un brand la nivel național și unul dintre principalii competitori din piața lactatelor. 

 

 

 

 

 

În fabrica Solomonescu de la Miron Costin, comuna Vlăsinești, se procesează lapte colectat de la crescătorii de animale din județ, lapte românesc. Produsele Solomonescu se vând în toate rețelele de hipermarketuri și supermarketuri și cei 27 de ani de existență dovedesc și faptul că sunt printre cele mai apreciate de către români. 

Dar produsele Solomonescu sunt și exportate în mai multe țări, brandul Solomonescu fiind în România unul dintre cele mai grele din această piață care a ajuns să fie dominată de multinaționale. 

Sute de locuri de muncă directe și indirecte, extrem de mulți bani virați bugetului de stat, investiții și producție, asta știu să facă soții Carmen și Dumitru Solomonescu, asta face Lacto Solomonescu de 27 de ani.

La mulți ani, Lacto Solomonescu!