Prima pagină » Tânărul care luptă pentru unirea Basarabiei cu România își lansează la Botoșani candidatura independentă la europarlamentare
Politică

Tânărul care luptă pentru unirea Basarabiei cu România își lansează la Botoșani candidatura independentă la europarlamentare

George Simion isi lanseaza la Botosani candidatura independenta la alegerile europarlamentare
George Simion isi lanseaza la Botosani candidatura independenta la alegerile europarlamentare

Liderul platformei unioniste Acțiunea 2012, George Simion, își lansează și la Botoșani candidatura independentă la alegerile europarlamentare.

Acesta și-a anunțat candidatura într-un eveniment la Timișoara, locul în care a început Revoluția din 1989, iar pe 5 martie va veni la Botoșani pentru a prezenta botoșănenilor obiectivele sale dacă va fi ales europarlamentar.

”România MARE în Europa”

 

 

 

loading…

Loading…

”Din Timișoara a început lupta pentru libertate. În fiecare an, în luna decembrie vin aici pentru a aduce un omagiu eroilor care nu mor niciodată și care au contribuit la căderea comunismului în România. Astăzi, lansăm în capitala Banatului proiectul ”Româna MARE în Europa”, menit să ne redea demnitatea pe care au avut-o timișorenii în 1989, să aducă diaspora acasă, să protejeze românii din comunitățile istorice și din centrul țării, și să unească frații în vechile hotare firești, într-o Românie MARE în Europa’’, a declarat George Simion, citat de www.evz.ro.

George Simion își va lansa la Botoșani candidatura independentă pentru alegerile europarlamentare marți, 5 martie, ora 18.00, la Hotel Rapsodia, Sala Eminescu.

Sub sloganul „România MARE în Europa”, George Simion își va prezenta obiectivele și viziunea despre situația actuală și viitoare a țării.