Prima pagină » USR și oamenii lui Cioloș au început strângerea de semnături la Botoșani pentru europarlamentare
Politică

USR și oamenii lui Cioloș au început strângerea de semnături la Botoșani pentru europarlamentare

Vor să facă politică altfel, total diferit față de ce s-a făcut în ultimii aproape 30 de ani, și au nevoie de votul vostru pentru asta. 

În acest weekend, USR Botoşani împreună cu PLUS Botoşani au lansat campania de strângerea de semnături pentru alegerile europarlamentare.

Începând de luni 25 februarie, în fiecare dupa-amiază, între orele 16.00-18.00, voluntarii noaştri pot fi gasiţi în zona Muzeului Judeţean, Pietonalul Unirii, unde va fi instalat şi un cort dedicate aceste activităţi.

 

 

 

loading…


”Alianța 2020 USR PLUS are cea mai bună listă pe care România a avut-o pentru alegerile din Parlamentul European! De data aceasta, România are ocazia să nu mai aleagă răul cel mai mic, pentru a evita un rău mai mare. De data aceasta avem ocazia să votăm niște profesioniști. Alianța trimite la Bruxelles oameni de care suntem mândri. Avem nevoie de semnătura ta pentru a putea candida la alegerile europarlamentare. Dacă nu ajungem noi la tine, vino tu la noi. Voluntarii Alianței 2020 USR PLUS sunt în stradă și te așteaptă. Sunt oameni ca tine care vor o țară mai bună. Îți vor zâmbi. Zâmbește-le și tu. Dedicația și munca lor împreună cu susținerea ta sunt baza pe care vom construi un viitor mai bun pentru noi toți”, a transmis Andrei Iulian Drancă, președintele USR Botoșani, printr-un comunicat de presă.

 

Loading…

 


Alianța 2020 USR PLUS se vrea a fi alternativa în care poți avea încredere la toate ciclurile electorale din următorii doi ani.
În USR sunt şi oameni de stânga si de dreapta şi de centru. Este un moment crucial în care se va alege între vechiul mod corupt de a face politică şi o altfel de politică bazată pe integritate şi competenţă, făcută în interesul cetăţenilor.

”Uniți, vom putea duce până la capăt lupta cu cei aflați la guvernare care lansează fără oprire atacuri la adresa justiției, precum și la demnitatea și bunăstarea noastră, a cetățenilor cinstiți și de bună credință din această țară. Problemele importante ale României sunt corupția generalizată și transpartinică și ruptura între politică și societate, iar USR își propune să rezolve aceste urgențe, obiectiv care-i unește pe oameni indiferent de valorile ideologice. Nu avem dreptul să ratăm acest moment şi să ne împărţim pe criterii ideologice. Schimbarea în bine e un drum, iar primii pași îi facem chiar acum. Nu ne vom opri”, a completat Andrei Iulian Drancă.

Tot în acest weekend, USR a constituit oficial filiala Dorohoi.