Prima pagină » ”Let’s make Botoșani great again!”. Cel mai tânăr președinte de partid care candidează și la Primăria Botoșani FOTO-VIDEO
Politică

”Let’s make Botoșani great again!”. Cel mai tânăr președinte de partid care candidează și la Primăria Botoșani FOTO-VIDEO

Este jurist, a condus o instituție cu peste 1000 de salariați, nu are ”dosare” și nici un trecut dubios, acum a fost ales ca fiind cel mai tânăr președinte de partid din Botoșani și va fi candidatul filialei la funcția de primar al municipiului reședință de județ.

 

Juristul Liviu Nicolae Rădășanu este cel mai tânăr președinte ales al unei organizații municipale a unui partid politic la Botoșani.

 

Acesta a fost ales sâmbătă președinte al Organizației Municipale a ALDE Botoșani de către cei peste 300 de delegați prezenți la alegeri, iar principalul mesaj a fost: ”Let’s make Botoșani great again!”.

 

 

 

loading…

”Spunea Socrate la un moment dat că ”Cine vrea să miște lumea trebuie mai întâi să se miște pe el însuși”. Am început să construim o echipă plecând de la idei, nevoi, probleme și soluții. Propunerea de Birou Politic are o structură cu oameni care 89% dintre ei nu au făcut niciodată politică”, a declarat Liviu Rădășanu.

Media de vârstă a membrilor din Biroul Politic al ALDE Organizația Municipală este de 41 de ani.

 

 

Loading…

 

Liviu Rădășanu a declarat că mesajul politic al său ca lider ALDE și candidat la Primăria Botoșani, dar și al partidului în ansamblu, se va adresa botoșănenilor care nu se prezintă la vot.  

”Toate partidele s-au adresat cu un mesaj, direct, concret cu căldări, pixuri, cu rachiu și Dumnezeu mai știe ce metode ortodoxe și mai puțin ortodoxe unui electorat activ de 30-35%. Dar în România există și cealaltă parte de electorat, de 60-65% din populație, care constant nu iese la vot din varii motive. De greață de politicieni, de lipsă de implicare a politicienilor, dintr-o nemulțumire totală față de politicieni, din nepăsare. Aici rolul meu, al echipei care va ieși la vot și al întregului partid este să ne adresăm acestor oameni. Oameni care de la Revoluție au lipsit de la vot și l-au lăsat votul la îndemâna mașinăriilor de partid”, a completat Liviu Rădășanu.

 

 

”Let’s make Botoșani great again!” este masajul cu care Liviu Rădășanu a candidat la șefia ALDE, dar și cu care, cel mai probabil, va candida la Primăria municipiului Botoșani.

Candidatura lui Liviu Rădășanu la conducerea ALDE Botoșani a fost însoțită cu mesaje de susținere din partea unor oameni de afaceri, Florian Moruzi de la Casa Pâinii, Constantin Bălăucă de la ABC Internațional Construct, a bancherului Dumitru Arpinte. De asemenea, imagini în care Liviu Rădășanu este alături de Călin Popescu Tăriceanu, de ministrul Grațiela Gavrilescu au rulat pe toată perioada alegerilor din interiorul filialei ALDE.

 

 

În sală, alături de Liviu Rădășanu a fost Mihai Țâbuleac, fostul președinte al Consiliului Județean, Liliana Mincă, președintele ALDE Botoșani, lideri ALDE de la nivel central, dar și PSD-iștii Mihai Tincu, liderul PSD Organizația Municipală, și ministrul Marius Budăi. Ambii social-democrați și-au manifestat încrederea într-o colaborare pe termen lung între PSD și ALDE.

”Trebuie să arătăm și putem să arătăm că la ALDE sunt adevărații liberali, că am bătut PNL-ul și suntem a doua forță politică din Botoșani după PSD”, a declarat Liliana Mincă.

Alegerile pentru stabilirea conducerii organizației municipale ALDE au coincis cu cele pentru organizația de femei din municipiu, unde președinte a fost aleasă Ana Maria Atitienei.