Prima pagină » Tincu: Nicio investiție votată de PSD anul trecut în Botoșani nu a fost dusă la îndeplinire de Flutur
Administrație

Tincu: Nicio investiție votată de PSD anul trecut în Botoșani nu a fost dusă la îndeplinire de Flutur

Liderul consilierilor municipali ai PSD, Mihai Tincu, care este și președintele organizației municipale a acestui partid, îl acuză pe primarul Cătălin Flutur că este principalul vinovat de faptul că bugetul municipalității nu poate fi negociat, majoritatea din CL fiind PSD, iar primarul liberal. 

Tincu susține că niciuna dintre investițiile votate de PSD pentru Botoșani în 2018 nu a fost îndeplinită de primarul Flutur doar pentru că ar fi fost votată de social-democrați.

Liderul PSD susține că în momentul de față este într-o relație ”instituțională” cu primarul Flutur.

 

 

Loading…

 

loading…

În Consiliul Local Botoșani, PSD are majoritatea la vot în fața PNL cu un singur consilier local în plus. Practic, nicio propunere a PNL nu are șansă să treacă de votul CL.

 

”Nu are obiceiul de a negocia, cu părere de rău spun. Au fost niște încercări la început, l-a pus pe șeful lor de grup, Eugen Țurcanu. A venit cu niște chestiuni de genul ”dacă nu îmi dai nu avem ce discuta”. Și nu am mai avut posibilități de negociere. În mod normal ar trebui. Dintre toate amendamentele PSD votate în CL, aprobate, ajunse la primar … niciunul nu a fost îndeplinit. Și ce dacă repunem în bugetul din 2019 propunerile de investiții din 2018 dar primarul nu le face? Nicio stradă propusă de noi, niciun drum votat de PSD în Consiliul Local nu a fost realizat. Nicio investiție votată de PSD anul trecut în Botoșani nu a fost dusă la îndeplinire de Flutur. El ne acuză pe noi că i-am blocat activitatea că nu am crescut taxele și impozitele locale cu 50%. Dar cum să crești taxele cu 50%?”, a declarat Mihai Tincu.