Prima pagină » O primărie a primit aproape 1 milion de lei pentru modernizarea unei școli. Mai are licitații de 10 milioane lei pentru școli și asfaltări
Administrație

O primărie a primit aproape 1 milion de lei pentru modernizarea unei școli. Mai are licitații de 10 milioane lei pentru școli și asfaltări

Primăria Șendriceni a primit o nouă finanțare guvernamentală.

Un nou contract în valoare de aproape un milion de lei a fost semnat de primarul Marin Dohotariu la Ministerul Dezvoltării pentru modernizarea infrastructurii sistemului de învățământ local.

 

 

 

Loading…

”Astăzi 28.01.2019 a fost semnat contractul privind execuția lucrărilor la proiectul ,,Extindere, reabilitare,modernizare , dotare , clădiri corp 1 și utilități la Școala Primară ,,Victor Isăceanu” Pădureni, în valoare totală de 955.064 lei , proiect finanțat de Guvernul României prin PNDL”, a declarat primarul comunei Șendriceni.

 

 

Acesta A precizat că în perioada următoare vor fi finalizate achizițiile de lucrări la proiectul ”Extindere, reabilitare,modernizare, dotare, clădiri corp A,B,C și utilități la Școala Gimnazială Alecu Ivan Ghilia” , în valoare totală de 2,55 milioane lei, și ”Modernizare drumuri comunale în comuna Șendriceni” în valoare totală de 7.718.290 lei , proiecte ce se află în procedura de achiziție.

 

 

loading…