Prima pagină » Timp de trei zile, ”voluntarii” vor avea acces în patinoarul de la Cornișa. Transport și cu maxi-taxi
Administrație

Timp de trei zile, ”voluntarii” vor avea acces în patinoarul de la Cornișa. Transport și cu maxi-taxi

Pe contul de Facebook al Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement din Primăria Botoșani a fost postat un mesaj al directorului Eugen Țurcanu cu privire la deschiderea pentru doar trei zile și într-un anumit interval orar a patinoarului de la Cornișa pentru noi teste.

Astfel de teste au fost făcute și în urmă cu un an, iar recepția patinoarului a fost făcută, deci testele sunt inutile pentru Primărie deoarece dacă sunt descoperite nereguli nu vor fi remediate de constructor, ci din bugetul local.

În plus, Primăria și DSPSA nu au obținut autorizația ISU pentru a pune în funcțiune patinoarul, vestiarele și terenurile de sport pe care invită acum botoșănenii.

 

Loading…

Eugen-Cristian Țurcanu, Directorul Direcției Servicii Publice, Sport și Agrement, face cunoscut că în acord cu Primăria Municipiului Botoșani, pentru verificarea operaționalității în condiții reale, pentru simularea funcționării integrate în regim public, pentru identificarea fluxurilor de acces și de plecare, s-a stabilit ca vineri 30.11.2018, sâmbătă 01.12.2018 și duminică 02.12.2018, în intervalul orar 16.00-20.00, să fie permis accesul unor utilizatori voluntari la obiectul 3 – Patinoar artificial de agrement și la obiectul 4 – Terenuri sport și vestiare jucători în incinta Parcului Regional de Agrement, Turistic și Sportiv CORNIȘA, se precizează în postarea DSPSA-ului condus de Eugen Țurcanu.

În postare se menționează că în perioada precizată mai sus este permis accesul inclusiv folosind mijloacele de transport public în comun MAXI –TAXI de pe noul traseu nr. 6: Piața Mare – str. Marchian – B-dul M.Eminescu – PRATS Cornișa.

 

 

loading…