Prima pagină » FOTO Una dintre cele mai cunoscute fabrici din țară marchează Centenarul cu ambalaje noi pentru produsele apreciate de peste un sfert de secol
Economic

FOTO Una dintre cele mai cunoscute fabrici din țară marchează Centenarul cu ambalaje noi pentru produsele apreciate de peste un sfert de secol

Una dintre puținele companii cu capital românesc de pe piața lactatelor din țară, înființată încă din 1992, marchează Centenarul Marii Uniri cu ”haine noi” pentru toate produsele apreciate de peste două decenii și jumătate de românii din toată țara, dar și de cei de peste hotare.

Povestea de succes a cunoscutei fabrici ”Lacto Solomonescu” continuă și sfertul de secol de existență pe o piață care a ajuns să fie dominată de capitalul străin prin multinaționale dovedesc faptul că românii pun preț pe calitate și tradiție.

În toate hipermarketurile și magazinele, produsele Solomonescu se vând în noile ambalaje, calitatea fiind la același nivel apreciat de atâția ani.

 

”Un nou ambalaj, aceeași savoare. Lacto Solomonescu a achiziționat noi tehnologii pentru ca produsele cu care v-ați obișnuit să fie la înălțimea așteptărilor dumneavoastră.

Am inovat, oferindu-vă produse tradiționale care vă aduc aminte de gusturile de odinioară.

Aprecierile dumneavoastră ne-au încurajat și ne-au motivat să ducem tradiția mai departe! Vă invităm să căutați în magazine produsele Solomonescu în noile ambajale. Veți descoperi același gust păstrat cu grijă”, se precizează pe pagina de Facebook a cunoscutului producător de produse lactate Lacto Solomonescu.