Prima pagină » Tânărul care a făcut din cafea o afacere de succes își duce business-ul ”Făbricuța de cafea” la next level și deschide într-o nouă locație
Economic

Tânărul care a făcut din cafea o afacere de succes își duce business-ul ”Făbricuța de cafea” la next level și deschide într-o nouă locație

A pornit o afacere cu cafea fiind ”încurajat” că nu va merge la Botoșani așa ceva. A transformat totul în succes și ideea s-a transformat în cea mai ”îndrăgită” făbricuță.

Tânărul care a transformat o idee într-un succes la Botoșani își extinde business-ul.

Barista Bogdan Munteanu a anunțat că pe 1 noiembrie se va deschide noua locație în care va funcționa cunoscuta FĂBRICUȚA DE CAFEA, primul coffe-shop din Botoșani.

 


Acesta este tot pe Octav Onicescu, la câțiva metri de actuala locație în care funcționează FĂBRICUȚA DE CAFEA.

Noul spațiu are o suprafață de 100 de metri pătrați și va veni cu un design nou pentru Botoșani.

”Făbricuța de Cafea se mută cu zece metri, într-un spațiu mult mai mare în care vom putea oferi un decor așa cum îmi place mie iubitorilor de cafea. Este visul meu să am o cafenea în adevăratul sens și îl voi realiza”, a declarat barista Munteanu.

Totodată, Bogdan Munteanu dezvoltă în alte două locații din Botoșani conceptul ”coffe to go”, respectiv pe Bulevardul Mihai Eminescu și în zona Pieței Centrale.

FĂBRICUȚA DE CAFEA face angajări și îi așteaptă la sediu de vis-a-vis de Colegiul Național ”Mihai Eminescu” pe cei care doresc să lucreze în poate cel mai de succes new-entry în business-ul local din ultimii ani.