Prima pagină » Verginel Gireadă (PNL) revine și își anunță o nouă candidatură. SURPRIZĂ cine îi cade victimă
Politică

Verginel Gireadă (PNL) revine și își anunță o nouă candidatură. SURPRIZĂ cine îi cade victimă

Aneta și Verginel Gireadă
Aneta și Verginel Gireadă

Unul dintre cei mai cunoscuți lideri liberali din Botoșani, dar și printre cei mai controversați, revine în prim-plan și anunță o nouă candidatură chiar dacă pentru asta înseamnă trebuie să o sacrifice politic tocmai pe soția sa.

Fostul deputat PNL Verginel Gireadă, dar și fost primar al comunei Mihai Eminescu, și-a anunțat din nou candidatura la funcția de edil-șef al acestei comune chiar dacă pentru asta înseamnă să o sacrifice pe soția sa, Aneta Gireadă, cea care este deja la al doilea mandat de primar.

Din 2004 și până acum doar soții Gireadă au condus Primăria Mihai Eminescu.



 

 

”Eu voi fi candidatul la funcția de primar al comunei Mihai Eminescu în 2020. Nu, doamna primar Aneta Gireadă nu va mai candida”, a declarat liberalul Verginel Gireadă.

Acesta a fost primar în perioada 2004-2012, în 2012-2016 a fost deputat PNL, fiind ales uninominal sub sigla USL, în 2016 a candidat pe lista PNL pentru Camera Deputaților, însă scorul obținut de partid nu i-a permis să acceadă din nou în funcția de parlamentar.

Verginel Gireadă nu și-a încheiat al doilea mandat de primar. El a demisionat în primăvara lui 2012 în urma unei condamnări cu suspendare primită pentru abuz în serviciu, fals și uz de fals.

 

loading…

 

Loading…