Prima pagină » Rotaru, deputat PSD: ”Domnul Dragnea să facă un pas în spate”. Plus atac la Doina Federovici
Politică

Rotaru, deputat PSD: ”Domnul Dragnea să facă un pas în spate”. Plus atac la Doina Federovici

Cel mai tânăr parlamentar din Botoșani, deputatul PSD-ist Răzvan Rotaru, i-a cerut lui Liviu Dragnea să facă un pas în spate, susține demersul Gabrielei Firea, dar și pe colega botoșăneancă Mihaela Huncă.

Totodată, fără să îi pomenească numele, Rotaru o atacă pe senatoarea Doina Federovici, președintele PSD Botoșani, pentru modul în care conduce filiala locală și spune că sunt tensiuni la nivel local din cauza derapajelor grave de la social-democrație.

Rotaru susține că nu părăsește PSD dar este nevoie de un refresh. În această vară, Răzvan Rotaru a șocat PSD când și-a criticat colegii din Consiliul Local al municipiului Botoșani pentru blocarea proiectelor de dezvoltare a urbei.



 

 

Vă redăm integral postarea lui Răzvan Rotaru pe Facebook:

 

Știți că sunt un om direct și nu vă voi dezamăgi nici de această dată.

 

Astăzi, am solicitat domnului Liviu Dragnea să facă un pas în spate.

 

Acest demers al meu vine ca urmare a nemulțumirilor acumulate în ultima perioadă, alimentate de tensiunile existente în cadrul partidului și la nivelul Organizației Județene PSD Botoșani, în care există diferențe de opinii, tabere și sunt luate în considerare doar vocile care convin conducerii.

Consider că sunt derapaje grave de la ceea ce înseamnă social-democrația.

 

Parlamentari fiind, nu putem tăcea, atunci când se iau decizii importante și nu suntem consultați, nu ne sunt solicitate părerile și nu ne sunt acceptate sugestiile.

 

Împărtășesc punctul de vedere al doamnei deputat Mihaela Hunca și consider că demersul doamnei primar Gabriela Firea este îndreptățit.

 

Pentru mine, Partidul Social Democrat rămâne partidul de suflet, puternic, în care am crezut și în care activez cu convingeri puternice. PSD nu înseamnă tabere și cenzură.

 

Personal, nu mă gândesc să părăsesc acest partid, însă, consider că este momentul pentru un refresh. Fără a folosi cuvinte mari, vă spun că rămân să lupt pentru a restabili, alături de ceilalți colegi, echilibrul în cadrul partidului și prioritare să fie problemele legate de îndeplinirea promisiunilor făcute alegătorilor și nu alte lucruri…

 

 

loading…

 

Loading…