Prima pagină » Federovici despre Huncă: ”Mult mai important era să continue proiectele asumate în calitate de parlamentar PSD”
Politică

Federovici despre Huncă: ”Mult mai important era să continue proiectele asumate în calitate de parlamentar PSD”

senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani
senator Doina Federovici, președintele PSD Botoșani

Anunțata demisie din PSD a deputatului Mihaela Huncă, fost inspector școlar general, este regretată de liderul PSD Botoșani, senatorul Doina Federovici.

Liderul PSD Botoșani a declarat, pentru Agerpres, că regretă decizia Mihaelei Huncă și că aceasta ar fi trebuit să pună proiectele pentru botoșăneni mai presus de nemulțumirile legate de partid.

După demisia Mihaelei Huncă din PSD din cauza modului în care conduce Liviu Dragnea și deputatul botoșănean Răzvan Rotaru i-a cerut demisia lui Dragnea și o acuză pe Federovici de derapaje de la social-democrație.



 

 

””Este păcat că doamna deputat Mihaela Huncă a ales această abordare şi nu a continuat să reprezinte interesele alegătorilor care i-au acordat votul ca reprezentant al PSD. Chiar dacă au existat diferenţe de opinii sau de poziţii exprimate pe anumite teme de conducerea partidului, mult mai important era pentru doamna deputat să continue proiectele asumate în calitate de parlamentar PSD. Orice alte discuţii pe acest subiect vor fi purtate în interiorul partidului”, a afirmat Federovici, citată de Agerpres.

 

loading…

 

Loading…