Prima pagină » Gireadă a semnat contractul de 4 milioane de euro pentru extinderea rețelei de gaz în comuna Mihai Eminescu
Administrație

Gireadă a semnat contractul de 4 milioane de euro pentru extinderea rețelei de gaz în comuna Mihai Eminescu

Primarul comunei Mihai Eminescu, Verginel Gireadă, a semnat contractul de finanțare a lucrărilor pentru proiectul ”Extindere rețele gaze naturale în comuna Mihai Eminescu”.

”Astăzi am semnat contractul de finanțare la Ministerul Dezvoltării Lucrărilor Publice și Administrație pentru realizarea obiectivului de investiții. Sunt mândru că am reușit să aduc peste 4 milioane de euro pentru ca locuitorii comunei Mihai Eminescu să beneficieze de gaz în propriile locuințe, dar și pentru a crea infrastructura necesară dezvoltării și societăților comerciale pe raza comunei noastre. Mulțumesc și felicit pe toți cei care s-au implicat în promovarea și obținerea finanțării pentru această investiție atât de importantă pentru întreaga comunitate”, a declarat primarul Verginel Gireadă.

Localitățile în care se va realiza extinderea rețelei de distribuție gaze naturale sunt Stâncești, Cătămărăști, Ipotești, Cucorăni și Cervicești.

În cel mai scurt timp vom demara procedura de achiziție publică pentru execuția lucrărilor.

Video