Prima pagină » Cătălin Flutur a lansat public Platforma-Program NOVIO 2024. Noua Viziune de Dezvoltare a Municipiului
Politică

Cătălin Flutur a lansat public Platforma-Program NOVIO 2024. Noua Viziune de Dezvoltare a Municipiului

Dragi botoșăneni,

Astăzi, 16 mai, am bucuria să lansez public Platforma – Program a candidaturii mele pentru un nou mandat de primar. NOVIO 2024 reprezintă Noua Viziune de Dezvoltare a Municipiului Botoșani, fiind concepută pe baza a 3 elemente de bază: experiența mea edilitară, rezultatele consultării publice derulată în luna aprilie și, respectiv, analiza unor modele de dezvoltare urbană din țară și regiune. În consecință, reies 10 direcții de maximă importanță, care au în subsidiar 35 de probleme majore ce necesită o intervenție competentă și cât mai rapidă.

Din acest program administrativ (amănunțit, după cum veți vedea), se desprinde Axa Prioritară Botoșani 2030, cu 3 mari proiecte pe care le voi dezvolta ca primar:

-Înființarea Parcului Industrial Botoșani  

-Modernizarea Infrastructurii rutiere și a Transportului public, creșterea Mobilității urbane

-Inovarea Sistemului de sănătate publică sub aspect logistic și susținerea personalului medical performant

De aici reies beneficii directe și evidente pentru botoșăneni; iar dintre ele subliniez mai ales creșterea numărului de locuri de muncă bine plătite, sistematizarea transportului public, fluidizarea traficului și protejarea mediului, aducerea serviciilor medicale la normalitate și la standarde de bună calitate.

Ca și dumneavoastră, eu și consilierii PNL ne dorim să reușim în acest nou și ambițios demers. Iar pentru aceasta este nevoie ca, pe 9 iunie, să mergem la vot și să facem alegerea corectă.

Vă mulțumesc pentru încredere,

Cătălin – Mugurel Flutur

Candidat PNL la Primăria Botoșani

AICI puteți accesa conținutul NOVIO 2024.

Codul AEP este: CMF21240015

Video