Prima pagină » Nechifor INTERZICE campania electorală la super evenimentul de la Popăuți de la sfârșitul săptămânii
Agricultură Știri locale

Nechifor INTERZICE campania electorală la super evenimentul de la Popăuți de la sfârșitul săptămânii

La sfârșitul acestei săptămâni are loc poate cel mai mare târg agricol din regiunea Moldovei în perioada primăverii. Pentru că este campanie electorală, organizatorii au transmis regulamentul de desfășurare a târgului agricol de la Stațiunea de cercetare Popăuți iar acolo se stipulează clar că se interzice campania electorală. Mai mult, participanții au interzis la distribuirea de materiale electorale și la afișarea de însemne cu conotații politice.

REGULAMENT DE ORGANIZARE și DESFĂȘURARE 

TÂRGUL REGIONAL DE ZOOTEHNIE, PRODUSE TRADIȚIONALE ȘI UTIAJE AGRICOLE

ED.XVIa din 11-12 Mai 202

1.Evenimentul este organizat de SCDCOC Popăuți, ACOC Moldoovis , Primăria Răchiți, ACT Botoșani ,Camera de Comerț , Industrie și Agricultură  Botoșani.

2.Locație:

Stațiunea de Cercetare – Dezvoltare pentru Ovine și Caprine Popăuți Botoșani.

3.Evenimentul este organizat în sprijinul  producătorilor agricoli din toate ramurile agriculturii, cu participare din regiunea Moldovei .

4.În cadrul evenimentului au loc prezentări de animale, utilaje agricole  destinate fermelor , produse tradiționale , dar și terase tip restaurant , jocuri și spectacole populare .

5.Obligațiile organizatorilor :

a)Să se asigure de prezenta producătorilor

b)Să mențină culoarele și să păstreze fluiditatea vizitatorilor

c)Să asigure pază cu firmă autorizată în vederea menținerii unui climat civilizat în cadrul evenimentului

6.Obligațiile participantilor :

5.1.Pentru buna desfășuare a evenimentului , este imperios necesar derularea în bune condiții si de civilizatie a participanților, vizitatorilor, indiferent de calitatea și funcția pe care o detin. În acest sens este nevoie a se respecta următoarele reguli :

a)Întrucât este un eveniment destinat RAMUREI AGRICOLE , participanții la eveniment sunt obligați să aibă un comportament civilizat și respectuos față de toate persoanele implicate în cadrul activităților desfășurate.

b) Participanții sunt obligați să nu expună, să nu ofere sau să nu transmită celorlalți participanți la eveniment nici un material defăimător, nepotrivit, abuziv, obscen, ofensiv sau articole , însemne , eșarfe , de cononotație politică .

c)Persoanele în stare de ebrietate sunt eliminate din spațiul destinat eveniemntului

a.(spațiul din incinta SCDCOC Popăuți)

d)este interzisă propaganda politică si/sau grupuri politice, care să conducă la instabilitate, respectiv agitație în rândul vizitatorilor, participanților.

e)este interzis participanților să se prezinte la eveniment cu obiecte contondente, arme sau orice alte dispozitive similare acestora. Aceste fapte reprezintă infracțiuni și vor fi tratate conform prevederilor legislative în domeniul penal.

f)În cazul în care, prin conduită necorespunzătoare, unul sau mai mulți participanți deranjează, împiedică sau îngreunează în orice mod desfășurarea normală a evenimentului, adreseaza cuvinte jignitoare, respectiv incearca  să bulverseze vizitatorii, participanții, organizatorul este îndreptățit să solicite persoanei/persoanelor în cauză să părăsească incinta în care se desfășoară evenimentul

g)În cazul în care , se formează grupuri politice( cu ocazia anului electoral), liderii grupurilor , sunt obligați să nu obstrucționeze prin blocarea accesului vizitatorilor și să facă propagandă electorală pe perioada cât se află în interiorul evenimentului. Pot discuta cu participanții la eveniment , în vederea obținerii de informații privind agricultura și nevoile agricultorilor Județului Botoșani.

7.Dispoziții finale 

a) Organizatorul nu este răspunzător pentru eventualele prejudicii sau pagube materiale datorate incidentelor ce se pot produce pe parcursul evenimentului

b)Organizatorul nu este răspunzător de eventualele daune cauzate de produsele achizitionate la targ și nu este răspunzător pentru starea de sănătate a participanților

ORGANIZATORI