Prima pagină » VIDEO Un țepar din București a încercat un ”tun” de 100.000 euro la Botoșani. Patronul firmei s-a prins și a sunat instant la Poliție
Economic

VIDEO Un țepar din București a încercat un ”tun” de 100.000 euro la Botoșani. Patronul firmei s-a prins și a sunat instant la Poliție

Un om de afaceri din Botoșani a sunat la Poliție când a văzut că persoana care a închiriat o mașină cu o valoare de piață de 100.000 euro a prezentat acte false.

O companie din Botoșani a fost la un pas de o țeapă din partea unui hoț de mașini. Marius Aroșiței conduce compania Die Besten Autos iar una dintre mașinile de top ale firmei, un BMW Seria 7 cu o valoare de piață de 100.000 euro, a fost ținta unui hoț de mașini care folosește acte false și atacă firmele de închirieri.

Cum și-a dat seama antreprenorul botoșănean că are în față un escroc?

”Buletinul și permisul aveau o altă culoare decât în mod normal. Îmi trec foarte multe acte prin mână și îmi dau seama de diferență”, a declarat Marius Aroșiței.

În actele false excrocul avea numele Ilie M. din Constanța, numele său adevărat fiind Mihail L. Înainte de tentativa de lovitură de la Botoșani, Mihail L. a țepuit o firmă de închirieri din București și are un dosar penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.

În total are la activ 32 de mașini furate de la diverse companii din țară.

”Mi-am dat seama că actele sunt false și am sunat la Poliție, iar un echipaj a venit în trei minute. După ce au văzut că actele sunt false, polițiștii au mai chemat două echipaje”, a completat antreprenorul botoșănean.

Mihail L. va fi anchetat și pentru tentativa de escrocherie de la Botoșani.