Prima pagină » PNL merge cu un antreprenor la Primăria unei comune care a fost odinioară târg: ”Asigurarea tuturor utilităților și dezvoltarea economică”
Politică

PNL merge cu un antreprenor la Primăria unei comune care a fost odinioară târg: ”Asigurarea tuturor utilităților și dezvoltarea economică”

Liberalii și-au stabilit candidatul pentru Primăria comunei Sulița în persoana tânărului antreprenor Ionuț Țurcanu.

”Stimați concetățeni, țin să vă anunț pe acestă cale candidatura mea la primăria comunei noaste, împreună cu colegii pentru consiliul local, din partea Partidului Național Liberal. Vă asigur că atât eu cât și întreaga echipă vom face tot ce ne stă în putere pentru a readuce faima și prosperitatea târgului Sulița de odinioară. Prioritațăle noastre, pe care doar împreună le putem înfăptui, sunt legate de asigurarea tuturor utilităților, de dezvoltarea economică a comunei noastre și, nu în ultimul rând, de respectul pe care îl merităm cu toții din partea administrației”, a transmis Ionuț Țurcanu.

Acesta a candidat și în 2020 la Primăria Sulița.   Ionuț Țurcanu este căsătorit și are doi copii, deține un business în domeniul producției și prelucrării.