Prima pagină » Radu Grădinaru acuză PSD-PNL: ”Nu există nicio deosebire între cum au decurs alegerile în Rusia și ce se întâmplă la noi”
Politică

Radu Grădinaru acuză PSD-PNL: ”Nu există nicio deosebire între cum au decurs alegerile în Rusia și ce se întâmplă la noi”

Deputatul Radu Vicențiu Grădinaru, AUR Botoșani, acuză guvernarea PSD-PNL de totalitarism.

”Aceste comasări, sunt o mare lovitură de stat. nu este nicio deosebire între cum au decurs alegerile în Rusia și ce se întâmplă la noi. Mai urmează să trimită și la noi în cabinele de vot soldați cu pușca în mână să se asigure cu cine votează. E clar că nu mai există democrație”, a declarat Grădinaru.

Parlamentarul a precizat că AUR a sesizat atât Avocatul Poporului, cât și Curtea Constituțională a României. ”Nicio reacție nici din partea Avocatului Poporului, nici din partea CCR-ului. Dacă nu revin lucrurile la normal, AUR va boicota alegerile. Vom face tot posibilul ca aceste alegeri să nu fie fraudate. În acest sens, AUR a lansat un dialog către toate forțele politice pentru a duce o luptă împotriva PCR-ului, Partidul Comasat Român”, a concluzionat Grădinaru.