Prima pagină » Elsaco Electronic a finalizat un nou proiect în domeniul hidroedilitar, la Craiova
Economic

Elsaco Electronic a finalizat un nou proiect în domeniul hidroedilitar, la Craiova

Joi, 21 martie 2024, s-a semnat Procesul Verbal de recepție la terminarea lucrărilor, aferent contractului “Reabilitare stație de clorinare și amenajare incintă captare Isvarna; Reabilitare și extindere conductă aducțiune Isvarna – Craiova, fir II, Tronson I”.

În cadrul proiectului s-au realizat: reabilitarea completă a stației de clorinare și amenajarea incintei de captare Isvarna, dispecerat SCADA local, lucrări de reabilitare și extindere rețea pe o lungime totală de 20.520 m (săpături, relining și CIPP, înlocuiri conducte, cămășuiri), 51 de cămine din beton armat turnat monolit, reabilitare/realizare subtraversări de drumuri și viroage, supratraversări de râuri.

Proiectul a fost implementat de către Asocierea Elsaco Electronic (lider) – Hidroconstrucția – Ecoapa Design în perioada 2020-2024 și a avut o valoare de aprox. 122 de milioane de lei, fără TVA.

“Ne bucurăm că am făcut parte din cel mai mare contract de canalizare și aducțiune de apă din Europa, cu o valoare de peste jumătate de miliard de euro, investiție prin care craiovenii vor avea apă de cea mai bună calitate la robinete.

Prin toate proiectele pe care Elsaco le-a realizat, pe parcursul celor peste 29 de ani de activitate, a demonstrat că este un partener serios, responsabil capabil să ofere soluții complete pentru orice tip de proiect energetic, hidroedilitar, de irigații sau automatizări și SCADA”, a declarat Mihai Voineagu, Manager Proiect în cadrul Elsaco Electronic.