Prima pagină » Activistul Daniel Câșlariu a intrat în PNL: ”Îmi asum să fac bine orașului alături de Cătălin Flutur, Sînziana Secrieru și Gelu Graur”
Politică

Activistul Daniel Câșlariu a intrat în PNL: ”Îmi asum să fac bine orașului alături de Cătălin Flutur, Sînziana Secrieru și Gelu Graur”

În timp ce la nivel județean PNL continuă să piardă primari, la nivelul municipiului liberalii se întăresc și fac echipă din ce înce mai puternică în jurul lui Cătălin Flutur, care va candida pentru un nou mandat de primar al municipiului Botoșani.

Activistul Daniel Câșlariu, de la Asociația Grup Civic Botoșani. este cea mai recentă ”achiziție” a PNL. În echipa lui Cătălin Flutur pentru municipiul Botoșani a intrat și îndrăgitul pompier ultramaratonist Iulian Rotariu, care este și cetățean de onoare al urbei.

Câșlariu și-a motivat decizia de a intra în politică printr-o postare pe contul său de Facebook:

”De-a lungul timpului, mi-am dedicat viata personala Asociatia GRUP CIVIC Botosani , unde cu ajutorul vostru am reusit sa aducem bucurie la zeci de mii de copii si batrani sau oameni bolnavi. Viata mea privata si necazurile copilariei mele mi-au fost mentori ai vointei de a face ceva sa ajut. Donatiile dumneavoastra mi-au fost combustibilul binelui adus comunitatii mele dragi. Evident ca pe parcursul anilor, am avut langa mine persoane care m-au ajutat enorm si nu am facut nimic singur. Alte persoane au facut tot ce au putut sa ma denigreze, sa imi murdareasca munca si intentiile, multe chiar din administratia locala. Am trecut peste toate! Voi continua sa fac bine prin Asociatia Grup Civic, dar am nevoie de sustinere consistenta. Am nevoie de oamenii care au fost langa mine tot timpul. Am evitat politica deoarece m-am temut de politicieni. Acum nu ma mai tem datorita faptului ca oamenii dragi mie au facut si ei acest pas. Imi asum sa fac bine orasului unde imi este familia, Botosani, alaturi de Mugurel Catalin Flutur , Sînziana Secrieru  si Gelu Graur , oameni in care cred si mi-au demonstrat felul lor de a fi si in noul Partid National Liberal reformat de la Botosani.

Stiu, multi vor sari pe mine si ii inteleg. Propuneri au fost de peste tot dar am ales cu inima, nu cu functiile propuse.

Raman acelasi Daniel Caslariu, voluntar, soț, tată si om curat!

Va multumesc!”