Prima pagină » VIDEO Fostul viceprimar PSD Marian Murariu a trecut la AUR. Silegeanu distruge majoritatea PSD din Consiliul Local
Politică

VIDEO Fostul viceprimar PSD Marian Murariu a trecut la AUR. Silegeanu distruge majoritatea PSD din Consiliul Local

VIDEO Fostul viceprimar PSD Marian Murariu a trecut la AUR

Consilierul local Marian Murariu, fost viceprimar PSD, a trecut la AUR. Acesta a fost prezentat de omul de afaceri Cătălin Silegeanu, președintele AUR Organizația Municipală și candidat al acestui partid la funcția de primar.

”Am o surpriză pentru voi în ceea ce privește locul 1 pe lista pentru Consiliul Local!”, a spus Cătălin Silegeanu ziariștilor prezenți la conferința de presă, după care s-a dus și l-a adus pe Marian Murariu, acesta a stat ascuns acolo la începutul conferinței.

Murariu a spus că a venit în echipa lui Cătălin Silegeanu pentru că are încredere în viziunea acestuia pentru municipiul Botoșani și a adus acuzații primarului Cosmin Andrei, viceprimarului Bogdan Buhăianu și city-managerului Mircea Magdalena.

Practic, prin această trecere la AUR a consilierului local Murariu, PSD pierde majoritatea în Consiliul Local pentru prima dată după alegerile din 2020.