Prima pagină » Graur în echipa lui Flutur: ”Îmi plac oamenii altfel, inteligenți… Avem un PNL cu altă atitudine aici, la noi acasă…în sfârșit!”
Politică

Graur în echipa lui Flutur: ”Îmi plac oamenii altfel, inteligenți… Avem un PNL cu altă atitudine aici, la noi acasă…în sfârșit!”

Îndrăgitul artist Gelu Graur s-a alăturat echipei lui Cătălin Flutur în PNL și pentru Primăria municipiului Botoșani. Graur susține că Flutur l-a convins să vină în PNL și să facă echipă cu acesta prin noua energie pe care fostul primar o manifestă.

”Nu am fost niciodată un om ușor de înregimentat! Muzica, motocicleta, munca prin poliție, misiunile internaționale prin Africa, pescuitul pe râuri salbatice stau dovadă că mă feresc de obișnuit. Asta îmi este amprenta și admit că de-a lungul anilor am biciuit public multe aspecte. Îmi plac oamenii altfel, inteligenți și admir pe cei care au curajul de a înfrunta viața și greuțățile ei, dar mai ales ambițioșii fără aroganță. Un astfel de om m-a chemat lângă el să îmi cresc orașul. Cătălin îmi este mai întâi prieten, apoi coleg și noua lui energie, noua lui atitudine m-au convins să facem echipă. Alături avem mulți oameni noi, mulți cu experiență, mulți tineri, dar toți cu un chef de viață teribil. Avem un PNL cu altă atitudine aici, la noi acasă…în sfârșit!”, a postat Gelu Graur pe contul său de Facebook.