Prima pagină » VIDEO Flutur, lecție de politică în fața lui Iftime la anunțarea candidaturii la Primărie
Politică Știri locale

VIDEO Flutur, lecție de politică în fața lui Iftime la anunțarea candidaturii la Primărie

În timp ce venirea lui Valeriu Iftime la conducerea județeană a PNL a fugărit mulți primari, revenirea lui Cătălin Flutur la vârful organizației municipale a readus unitatea în rândul liberalilor.

Fostul primar Cătălin Flutur a oferit o lecție de politică lui Valeriu Iftime la organizarea noului Birou Politic Local al Organizației Municipale PNL Botoșani.

Cu o sală plină cu zeci de oameni, vechi și noi, cu oameni de afaceri, specialiști și tineri, mulți tineri. Aceasta a fost imaginea noii organizații municipale a PNL Botoșani în fața unui lider impus la nivel de județ de către București, dar măcinat de numeroasele plecări din partid.  

Cătălin Flutur și-a anunțat candidatura la funcția de primar al municipiului Botoșani, a anunțat că șantierele Teatrului ”Mihai Eminescu” și al Versantului Pacea vor fi finalizate în noul său mandat de primar și a răspuns smart atacurilor infantile venite de la Ariadna Cîrligeanu, lidera AUR Botoșani.  

”Voi candida, oficial pentru PNL Botoșani, la funcția de primar al municipiului Botoșani. Merg acolo pentru că știu exact ce să fac, cum să fac. Acum merg cu un imbold în plus. Văzând câți oameni au venit alături de noi și vin în fiecare zi, văzând ce susținere voi avea în biroul meu politic, vă promit că vom câștiga Primăria municipiului Botoșani și, mai mult decât atât, o să aducem suficiente voturi atât pentru CL, dar cel mai important este că vom aduce foarte, foarte multe voturi pentru președintele CJ. Vom aduce voturi cât să acoperim toate pierderile din teritoriu odată cu plecare unor trădători”,  a declarat Cătălin Flutur.

Noul președinte al PNL Organizația Muncipală a început cu oamenii noi din rândul liberalilor. Astfel, ultramaratonistul Iulian Rotariu, care este și cetățean de onoare al municipiului Botoșani, este ”achiziția” bombă a PNL-ului condus de Cătălin Flutur. Urmează revenirea Sînzianei Secrieru ca liberal activ în calitate de purtător de cuvânt, dar și a artistului Gelu Graur în calitate de prim-vicepreședinte. Apoi, Relu Chiriac este vicepreședinte al PNL în municipiu, fiind pus pe domeniul său, Sănătate.

Dumitru Balan, patronul Microbuzul SRL și al Tele M, care a fost prim-vicepreședinte al Dreptei Liberale, Mihai Vrăjitoriu, de la Monclinic, Cristian Alexuc de la Aquaterm, care a fost la Partidul Antreprenorilor, se numără printre antreprenorii care au intrat în PNL-ul condus de Cătălin Flutur. Avocata Daniela Lungu este unul dintre noii oameni din PNL Botoșani.

Fostul edil-șef al municipiului Botoșani a avut alături și oameni din vechiul PDL, cu vechime în politică, cum ar fi Ioan Diaconu, fost director Modern Calor, Eugen Țurcanu – fost director Cornișa Aquapark, Ovidiu Luca, Leo Kohut, fost inspector șef ITM, Anca Apăvăloaie de la AJOFM, dar și Dănuț Huțu, actual director al Direcției Județene de Cultură, Ovidiu Luca, Bogdan Câmpanu și Gabi Tincu de la APIA, Ioan Buzilă de la Casa de Pensii, Victor Ivănescu de la Eltrans.

Cristina Brândușa Miron este unul dintre oamenii de bază ai lui Cătălin Flutur, așa cum a fost și când acesta ocupa funcția de primar al municipiului Botoșani, cât și în perioadele în care acesta a fost director al Locativa SA.