Prima pagină » VIDEO Cătălin Silegeanu, prima conferință în calitate de candidat AUR la Primărie. Cîrligeanu: ”Domnul Silegeanu va fi primar”
Politică

VIDEO Cătălin Silegeanu, prima conferință în calitate de candidat AUR la Primărie. Cîrligeanu: ”Domnul Silegeanu va fi primar”

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu a susținut prima conferință de presă în calitate de președinte al AUR Organizația Municipală și de candidat al acestui partid la funcția de primar al municipiului reședință de județ.

Silegeanu a fost prezentat de Ariadna Cîrligeanu, coordonatorul organizației județene AUR Botoșani, și de deputatul Radu Vicențiu Grădinaru.

”Consider că botoșănenii merită mai mult și consider că alegerea noastră de AUR este domnul Cătălin Silegeanu care a fost desemnat candidat la Primăria municipiului Botoșani. Botoșănenii au nevoie de un lider nou cu energie, ambiție, dedicație pentru interesele cetățenilor acestui oraș, cu viziune și cu dorința de implicare. Ceea ce domnul Cătălin Silegeanu a demonstrat în toți acești ani. În 2020 a fost singurul candidat care a avut curajul să se confrunte de la egal la egal cu cei care au deținut sau dețin frâiele puterii în toți acești ani. Am primis că venim cu cea mai bună soluție pentru Primăria municipiului Botoșani, iar noi, AUR, credem că domnul Silegeanu va fi cel mai bun primar pe care orașul Botoșani îl merită”, a declarat Ariadna Cîrligeanu.

Întrebată care este principalul adversar în campania pentru Primăria Botoșani, Cîrligeanu a spus: ”Cosmin Andrei. PNL nu contează în Botoșani. PNL a fost un fel de satelit al PSD Botoșani, e irelevant. La final domnul Cătălin Silegeanu va fi primar AUR al municipiului Botoșani”.

”Domnul Silegeanu are susținerea mea necondiționată. Sperăm să fie cartea câștigătoare, dar nu va fi ușor pentru că vremurile sunt grele. Bine ai venit, Cătălin, în echipa câștigătoare!  Botoșani are nevoie de un primar de AUR”, a declarat deputatul Radu Vicențiu Grădinaru.

”Am cunoscut o echipă, am realizat că împărțim aceleași țeluri. În AUR sunt oameni extraordinari. Ajungi la o maturitate politică și îți dai seama că singur, în politică, independent nu poți ajunge pe funcții prin care poți schimba ceva. Ai nevoie de un partid în spate. Echipa pentru Botoșani va fi prezentată săptămâna următoare, păstrăm anumite surprize… Va fi un scor foarte strâns, dacă va fi candidat Cosmin Andrei”, a declarat Cătălin Silegeanu.