Prima pagină » Iftime la prima lovitură politică. PNL l-a luat pe Nazare, primarul independent plecat din PSD
Politică

Iftime la prima lovitură politică. PNL l-a luat pe Nazare, primarul independent plecat din PSD

Valeriu Iftime a intrat în PNL și a văzut din primele clipe ce înseamnă războiul politic. PSD l-a întâmpinat prin racolarea mai multor primari și viceprimari din PNL.

Reacția lui Iftime și a PNL-ului a venit rapid. După ce l-au luat pe primarul PSD al comunei Roma, fost liberal, Iftime și PNL reușesc și prima bombă politică prin cooptarea lui Costel Nazare, primarul comunei Concești.

Nazare este un primar independent, dar a fost membru PSD.

”Vă anunț pe această cale că echipa PNL Botoșani se extinde, și nu oricum, pentru că vom avea alături un om de bază, cu experiență în administrația publică, precum și în domeniul afacerilor și al agriculturii, care s-a implicat constant în societate de-a lungul timpului. Să îi urăm bun venit domnului Costel Nazare, primarul comunei Concești, județul Botoșani, încă din 2012. Mă bucur să pot avea lângă mine oameni care înțeleg că doar alături de PNL putem aduce o schimbare reală și pe termen lung și că viziunea noastră este cea care poate schimba din temelii situația comunității noastre. Sunt convins că potențialul domnului Costel Nazare va aduce un plus de valoare, astfel încât să ne atingem toate obiectivele. Îl felicit, îi urez bun venit alături de noi și abia aștept să lucrăm împreună!”, a declarat Valeriu Iftime.