Prima pagină » VIDEO Raluca Curelariu: ”Este vital ca în Consiliul Local să avem oameni care sunt atenți la ceea ce se întâmplă și care nu votează doar ce li se spune”
Politică

VIDEO Raluca Curelariu: ”Este vital ca în Consiliul Local să avem oameni care sunt atenți la ceea ce se întâmplă și care nu votează doar ce li se spune”

Raluca Curelariu, candidat Alianța Dreapta Unită la funcția de primar al municipiului Botoșani: Schimbăm viitorul Botoșaniului împreună!

Acum 12 ani, primăria, condusă de PNL, a concesionat terenul din filmare unui așa-zis antreprenor care a promis investiții majore. Minciuni.

Acum 3 ani, același antreprenor a cerut prelungirea concesiunii, deși nu a făcut nimic din ce a zis că va face. Primăria, condusă de PSD, a zis DA, fără nici o bază legală, firma cu pricina fiind dizolvată.

Adevărul a fost scos la iveală de către consilierii USR, care au demonstrat că acel teren este folosit ilegal. Datorită acțiunii lor, prelungirea concesiunii a fost oprită, iar acum Primăria Botoșani se judecă pentru a-și recupera terenul.

Este vital ca în Consiliul Local să avem oameni care sunt atenți la ceea ce se întâmplă și care nu votează doar ce li se spune.

Schimbarea este posibilă, dar avem nevoie de sprijinul vostru!

Pe 9 iunie, votează Dreapta Unită și schimbă calea Botoșaniului!

#SchimbaCaleaBotosaniului #DreaptaUnita #USR #Implicare #ViitorMaiBun

Cod unic de identificare: 21240009