Prima pagină » Parlamentar botoșănean: ”Roșia Montană – O schemă Ponzie!”
Politică Știri locale

Parlamentar botoșănean: ”Roșia Montană – O schemă Ponzie!”

Roșia Montană – O schemă Ponzie!

Ce este schemă Ponzie?

O schemă Ponzie,este un tip de fraudă financiară care presupune atragerea unui număr mare de investitori care sunt păcăliți să investească într-o companie sau într-un produs care, în realitate, nu există. Altfel spus, este vorba despre o înșelătorie investițională frauduloasă, care promite multiplicarea banilor cu un risc redus pentru investitori.

Afacerea Gabriel Resources – Roșia Montană a fost mereu susținută de cei de la putere. Niciodată în favoarea țării și nicicând dezinteresat.

,,Haita de lupi” au încercat această schemă Ponzie, cu Roșia Montana.

Dar Dumnezeu nu doarme!

Premierul Marcel Ciolacu a oferit și el sprijin acestei companii privilegiate de aproape toate guvernele autohtone. Din ignoranță sau din incompetență? A jucat primul ministru de partea inamicului?

Cu siguranță !

Declarațiile lui au dus la câștiguri mari într-un timp scurt pentru Gabriel Resources , schema Ponzie!

A existat vreu târg cu Gabriel Resources? Sau declarațiile primului ministru, prin care a anunțat vreme de o lună și jumătate că România va pierde procesul cu Gabriel Resources în dosarul Roșia Montană, făceau parte  doar din strategia financiară a companiei? Datele arată, potrivit Curs de Guvernare, că acțiunile Gabriel Resources aproape s-au dublat de când au apărut primele știri despre pierderea procesului la Tribunalul de la Washington

Dumnezeu a făcut dreptate, România ,, Gradina maicii domnului ” a câștigat procesul și nu va plăti nicio despăgubire companiei Gabriel Resources – decizia este definitivă și executorie și vine după nouă ani de proces. Mai mult, reclamanții sunt obligați să ramburseze României cheltuielile de judecată aferente procedurii de arbitraj.

Fără frică si cu credință în Dumnezeu, vom reuși să redăm Romania, românilor!

Deputat Radu Vicențiu Grădinaru, AUR Botoșani