Prima pagină » Seminar dedicat ”Ro e-transport” organizat de Camera de Comerț și Administrația Județeană a Finanțelor
Economic

Seminar dedicat ”Ro e-transport” organizat de Camera de Comerț și Administrația Județeană a Finanțelor

Camera de Comerț și Industrie Botoșani, în colaborare cu Administratia Judeteana a Finantelor Publice Botosani, este încântată să anunțe organizarea unui seminar dedicat subiectului „Ro e-transport”.

Acest eveniment reprezintă o inițiativă importantă de informare și educare a comunității de afaceri din județul Botoșani cu privire la noile reglementări din domeniul transportului în România.

Seminarul va avea loc vineri, 15 martie 2024, începând cu ora 10:00, la sediul nostru din strada Dragoş Vodă nr. 13.

La seminar, participanții vor avea oportunitatea de a înțelege mai bine cerințele și beneficiile Ro e-transportului, precum și implicațiile practice ale implementării acestui sistem în activitatea lor cotidiană. Vor fi discutate aspecte legate de legislația relevantă, procedurile de implementare și soluțiile tehnologice disponibile pentru a facilita tranziția către  modulele informatice de gestiune a transporturilor de bunuri.

Invităm toți membrii comunității de afaceri din județul Botoșani să participe la acest seminar și să se implice în discuții constructive privind viitorul transportului în România.

Pentru înregistrare și mai multe informații, vă rugăm să contactați 0749530478 / 0741436569 / 0744434961 sau să trimiteți un e-mail la secretariat@cciabt.ro.