Prima pagină » Felix Pătrășcanu, Alex Cernătescu, Andy Szekely, Zoltan Veres vin la lansarea Bizz.Club Botoșani
Economic

Felix Pătrășcanu, Alex Cernătescu, Andy Szekely, Zoltan Veres vin la lansarea Bizz.Club Botoșani

A doua parte a lunii martie aduce și lansarea Bizz.Club Botoșani printr-un eveniment de excepție pentru mediul de afaceri local.

Pe 26 martie la ora 15.00, în sala Eminescu a Hotelului Rapsodia va avea loc probabil cel mai important eveniment de business din ultimii 10 ani din Botoșani.

La Botoșani vor veni, printre alții, Felix Pătrășcanu, cofondator Fan Courier, autorul Andy Szekely, Alex Cernătescu, global head of strategy at Stefanini Infiniti – US&EMEA, sau Zoltan Veres, expert în inteligență emoțională.

”Cu entuziasm, doresc să confirm participarea mea la Evenimentul Live de Antreprenoriat de Succes, care promite să fie un punct de cotitură atât pentru perspectivele personale, cât și pentru cele profesionale. Conștient de importanța evoluției continue și a antreprenoriatului pentru succesul în afaceri, sunt nerăbdător să mă alătur acestei ocazii unice în Botoșani. Aștept cu interes prezentările de excepție și poveștile inspiraționale ale antreprenorilor de succes, precum și sesiunile de networking care vor oferi șansa de a interacționa cu profesioniști din diverse domenii. Înțeleg că participarea activă și construirea de conexiuni autentice vor juca un rol crucial în această experiență”, a precizat Vlad Plăcintă.

Lansare Bizz.Club Botoșani:  

Andy Szekely, autor, trainer și speaker în dezvoltare personală

Felix Pătrășcanu, cofondator și managing partner la Fan Courier

Zoltan Veres, expert în inteligență emoțională

Andreea Savin, development manager Franchwise

Alex Cernătescu, global head of strategy at Stefanini Infiniti – US&EMEA

Călin Iepure, CEO Bizz.Club România

Laszlo Fodor, trainer&antreprenor

Cristina Sava, CEO Bizz.Club Botoșani

Cosmin Sava, coach, trainer & speaker

https://botosani.bizz.club/evenimente/lansare-botosani