Prima pagină » Senatorul Cosma: ”Avem un prim-ministru un fals revoluționar. Bătaie de joc PSD-PNL la adresa fermierilor și transportatorilor”
Politică

Senatorul Cosma: ”Avem un prim-ministru un fals revoluționar. Bătaie de joc PSD-PNL la adresa fermierilor și transportatorilor”

Senatorul AUR Dorinel Cosma a criticat modul în care guvernul PSD-PNL a tratat protestele fermierilor și transportatorilor.

Acesta și-a început tirul acuzator chiar de la premierul țării.

”Astăzi avem așezat în fotoliul de prim-ministru un fals revoluționar, Marcel Ciolacu, cel care nu a venit de fața românilor de frica mulțimilor. Asistăm la o bătaie de joc din partea Guvernului PSD-PNL. Soluțiile sunt amânate, iar protestatarii sunt tratați cu dispreț. De fap, nepăsarea față de fermieri și transportatori este atitudinea generală a PSD și PNL față de întreaga Românie. Nu le pasă de nimic! AUR a propus o serie de soluții pentru această criză, dar nu vor să ne audă. Românii nu mai pot răbda și nu mai vor să fie marionetele unor oportuniști ajunși în funcții de decizie ale statului”, a declarat senatorul Dorinel Cosma.