Prima pagină » Doi soți din Botoșani au o fermă de măgărițe într-o zonă lipsită de poluare și vând laptele considerat superaliment
Agricultură Economic

Doi soți din Botoșani au o fermă de măgărițe într-o zonă lipsită de poluare și vând laptele considerat superaliment

Botoșănenii pot cumpărat lapte proaspăt de măgăriță de la singura fermă de măgărițe din județ. Doi soți dețin și administrează o fermă cu 60 de măgărițe.

În satul Oneaga, comuna Cristești, într-o zonă lipsită de poluare, familia Ioana Anca și Ciprian Mascan au ferma cu 60 de măgărițe.

Sunt tineri și știu că rețelele de socializare reprezintă un vehicul important de marketing, motiv pentru care au înființat și pagina de Facebook Ferma Măgărițelor Botoșani, unde puteți vedea imagini din fermă, puteți afla informații despre laptele de măgăriță și puteți da comandă.

Cei doi soți sunt împărțiți în mai multe business-uri de familie, ferma fiind gestionată împreună cu părinții, în timp ce alte afaceri sunt derulate împreună cu frații.

La fermă, munca este grea, iar laptele de măgăriță, considerat un superaliment, este vândut prin intermediul comenzilor on-line sau telefonice.

”Laptele de măgăriță este recunoscut pentru beneficiile sale aduse sistemului imunitar. În special în perioadele dificile, precum aceasta, consumul regulat poate fi o strategie eficientă pentru menținerea sănătății. La ferma magaritelor Botoșani, laptele provine de la magarite îngrijite cu atenție și afecțiune. Această alegere atentă a condițiilor de creștere și a modului de îngrijire a măgărițelor contribuie la calitatea superioară a laptelui produs. În plus față de susținerea imunității, laptele de măgăriță oferă o gamă bogată de nutrienți esențiali, precum vitamine și minerale, promovând astfel o stare generală de bine. Ferma se angajează să ofere consumatorilor produse sănătoase și naturale, contribuind nu doar la imunitate, ci și la promovarea unui stil de viață echilibrat.  Așadar, cei în căutare de alternative sănătoase și hrănitoare pot găsi în laptele de măgăriță de la ferma magaritelor Botoșani un aliat de încredere în menținerea sănătății”, se precizează pe pagina de Facebook a Fermei Măgărițelor Botoșani.

La ferma magaritelor din Botoșani, magaritele sunt îngrijite cu atenție într-un mediu special conceput pentru nevoile lor. Aici, se pune accent pe confortul și sănătatea acestor animale, oferindu-le condiții optime de trai și îngrijire.

Puteți comanda laptele de măgăriță la numărul de telefon 0749319 674

Sursa foto: Ferma Măgărițelor Botoșani