Prima pagină » A condus o multinațională, s-a întors acasă, la Botoșani, și organizează ”Seară de TRAI în fericire”
Știri locale Visit Botoșani

A condus o multinațională, s-a întors acasă, la Botoșani, și organizează ”Seară de TRAI în fericire”

A făcut carieră și a condus o multinațională la Iași, apoi a urmat o schimbarea radicală în viață și de la planurile de afaceri a trecut la dezvoltare personală, la campanii de încurajare a conceptului ”cumpără local”.

Cristina Derscariu s-a născut în Botoșani, dar a făcut carieră în Iași, la o multinațională. De câțiva ani a renunțat la vechea carieră pentru a se dedica dezvoltării personale, a influențării comunităților locale pentru a pune accent pe tot ce este mai bun local.

2024 aduce și primul eveniment organizat de Cristina Derscariu acasă, la Botoșani, după un concept pus deja în practică la Iași. ”Seară de TRAI în fericire”.

“Seară de TRAI în fericire la Botoșani”

Vă invităm să luați parte la un eveniment special în inima frumosului oraș Botoșani – “
“Seară de TRAI în fericire la Botoșani”

Evenimentul este unul autosustenabil și dorim să invităm pe toata lumea să devină parte integrantă din el pentru a crea o experiență memorabilă și pentru a sustine conceptul valoros de „Cumpără local”.

Pentru că este un eveniment despre ÎMPREUNĂ, oricine poate participa și contribui. Dacă doriti să participati cu o degustare, masa de prezentare produse/servicii, reducere/premiu la tombola sau vreți să oferiti un serviciu gratuit, să aduceti flyere, Roll up, sau doar să vă prezentați povestea vă invităm să ne contactati. Sau cunoasteti pe cineva care si-ar dori să participe asteptam recomandari.
Puteți alege doar să veniți împreună cu colegii să petreceți o seara relaxanta sau împreună cu familia, ca un fel de city team building inedit si o seara relaxanta.
Până acum avem o multime de participanți si colaboratori, de la reduceri la servicii dentare, la inspecții pentru masini si degustări inedite. Spațiul este foarte mare și dorim să ne asigurăm că tot mai multi botosaneni știu de acest eveniment.

In program avem:

Un moment de relaxare în care veți savura vinuri alese cu grijă și veți descoperi deliciile locale.
Un moment de rafinament și emoție sustinut de un tenor de renume internațional. Vă veți bucura de interpretări excepționale celebre, aducând o notă de eleganță și magie serii noastre.
O călătorie interactivă în care veți explora conexiunile dintre fericire, creativitate și comunitate.
Descoperiți „Trai – Ateliere de Artă Interioară”, un proiect unic. Alături de 7 artiști botoșăneni, aceste ateliere vă invită să explorați conceptul de TRAI BUN. Beneficiați de ghidajul experților și descoperiți cum autocunoașterea, puterea grupului și arta vă pot transforma, conducându-vă către un tu mai înțelept, mai puternic și mai prezent în alegerile vieții.
Un moment captivant în care vă puteți bucura de șansa de a câștiga premii oferite cu generozitate de producătorii locali. O ocazie de a descoperi și aprecia varietatea de oferte din comunitatea botoșăneană.
O oportunitate de a vă conecta cu reprezentanții de servicii locale, de a afla mai multe despre ofertele lor și de a descoperi cum puteți să vă implicați și să sprijiniți comunitatea.

*Invitați speciali:*
– Gabriel Birjovanu – va aduce o notă de prestigiu și rafinament serii noastre, transformând-o într-o experiență cu adevărat memorabilă.

– Ana-Aurelia Baianu- psihoterapeut specializat în consiliere și psihoterapie sistemică, membru acreditat al Colegiului Psihologilor din România Cu o activitate vastă și inițiative indragite de sprijinire ale comunității ieșene.

– Cristina Derscariu – “Indiferent cat de mult am crescut și oricâte experiențe am acumulat sau locurile unde m-a dus viața, rădăcinile mele sunt tot în Botoșani și de fiecare dată mă cheamă sufletul acasă. Programul TRAI l-am făcut la Iași și chiar după primul modul am simțit că vreau sa fie și în Botoșani.”

Participare:
Vă rugăm să completați formularul de înregistrare disponibil aici.

https://docs.google.com/forms/u/0/d/1oNGjh7HLBSwHHNGIj4lvzhbV_Juty-bkXqIKP3o4sks/viewform?fbclid=IwAR3sEuz5tc4_BtnwJacp54fnR1as02prn5WLlDL1aEClIl-f99_No11DHno&edit_requested=true

Alăturați-vă nouă pentru o seară memorabilă și plină de inspirație în inima frumosului oraș Botoșani! Pentru colaborări pe partea de produse și servicii, vă rugăm să ne contactați telefonic/WhatsApp la numărul 0741010661