Prima pagină » Atac final la Flutur! Primarul Andrei propune DESFIINȚAREA Locativa. ”Au 45 de angajați care încasează chirii”
Administrație

Atac final la Flutur! Primarul Andrei propune DESFIINȚAREA Locativa. ”Au 45 de angajați care încasează chirii”

Ședința Consiliului Local al municipiului Botoșani din 20 decembrie va reprezenta și atacul final din partea PSD față de fostul primar Cătălin Flutur, de la PNL.

Primarul în funcție Cosmin Andrei, de la PSD, va propune în ședința din 20 decembrie DESFIINȚAREA firmei LOCATIVA, acolo unde director este încă de la înființare fostul edil-șef Cătălin Flutur.

Andrei susține că nu motivele politice stau la baza deciziei de a desființa Locativa.

”Lipsa eficienței economie! Pierderile! Nu vreau să ajungem în situația Termica și cu Locativa. Au 45 de angajați care încasează chirii”, a declarat primarul Cosmin Andrei.

Consilierii locali aleși de Cosmin Andrei și PSD să dărâme ”fortăreața lui Flutur” sunt actorul Marius Rogojinschi și profesorul Silvia Diaconu, cei doi urmând să primească mandat special pentru convocarea Adunării Generale a Acționarilor Locativa și pentru a vota ”Pentru” dizolvarea voluntară, lichidării și radierii din evidențele Oficiului Registrului Comerțului. Primarul Cosmin Andrei a precizat că atribuțiile Locativa vor fi preluate de Direcția Patrimoniu din cadrul Primăriei Botoșani.