Prima pagină » Șoptică despre descinderile DNA la Federovici: ”Ar trebui să își dea demisia singură, fără să o solicit eu, din fruntea CJ. Vor ieși lucruri mult mai urâte”
Administrație Politică Știri locale

Șoptică despre descinderile DNA la Federovici: ”Ar trebui să își dea demisia singură, fără să o solicit eu, din fruntea CJ. Vor ieși lucruri mult mai urâte”

Deputatul Costel Șoptică, președintele PNL Botoșani, a declarat că Doina Federovici, președintele Consiliului Județean și al PSD Botoșani, ar trebui să demisioneze după descinderile procurorilor Direcției Naționale Anticorupție în dosarul șpăgilor pentru angajările la Spitalul Județean.

Procurorii DNA au descins atât la sediile CJ și PSD, cât și la domiciliul președintei.

Într-o intervenție telefonică la Tele M, Costel Șoptică a spus că după cazul Alexandrei Ivanov și a acestui dosar de corupție trebuie să apară schimbări radicale.

”Ce s-a întâmplat la Botoșani, cohorta de ieri, am fost șocat în primă fază. Dimensiunea a ceea ce s-a întâmplat ieri nu cred că îi trecea cuiva prin cap. Și înainte de doamna Federovici a fost tot conducere PSD-istă, prin Costică Macaleți. Dacă se întâmplă lucuri din 2018 sunt sub oblăduirea PSD, nu trebuie să ne ascundem. Așa cum doamnei îi place să se lipească de olimpici, de evenimente sau de fenomene care nu îi aparțin ei sau PSD-ului … și de data aceasta ar trebui să se lipească de rușinea pe care a provocat-o Botoșaniului și să facă un pas în lateral. Eu cred că ar trebui să își dea demisia singură, fără să o solicit eu, din fruntea Consiliului Județean Botoșani. Prin ceea ce va urma, când toate informațiile vor fi coroborate, vor ieși lucruri mult mai urâte și ne amintim de demisia directorului spitalului și cum îl susținea pe la posturile naționale ca fiind un expert în resurse umane. Ar fi momentul acum, cu ocazia sărbătorilor, să facă dumneaei o curățenie inclusiv în ceea ce privește Consiliul Județean”, a declarat Costel Șoptică.